Ga jij het animatie avontuur aan in 2024? Solliciteer dan nu!

Ik woon in België

IK WOON IN BELGIË, KAN IK MIJ AANMELDEN?

Ook als je niet in Nederland woont of geen Nederlandse nationaliteit hebt, kun je bij ons animatie komen doen. Wij vragen namelijk aan iedereen die bij ons solliciteert of je online kennis wil maken. Toch fijn die digitale mogelijkheden :).

Na dit gesprek hoor je binnen 2 werkdagen of je bent aangenomen voor de job. Aangenomen? Dan mag je de intentieverklaring online tekenen. Uiteindelijk word je uitgenodigd voor de TOP Meet up en training in Nederland. We doen ons best te zorgen dat er eentje in de buurt georganiseerd wordt en communiceren dit ook met jou.

SOLLICITEREN!

ANIMATIETRAINING

De animatietraining bestaat uit vijf delen: een e-learning, een TOP Meetup, een praktijktraining, de kick-off en begeleiding tijdens het seizoen. Je krijgt eerst thuis online modules waar je alles over het doen van animatie leert. Denk hierbij aan de miniclub, sporttoernooien, cultuurverschillen, shows en werken in het buitenland. 

We vertellen je alles over de training tijdens het sollicitatiegesprek. Het praktijkgedeelte vindt plaats bij ons op de trainingslocatie. 

PAPIERWERK

Als je wordt aangenomen, krijg je van ons een intentieverklaring. In deze verklaring beloven wij dat jij, in de door jouw aangegeven periode, als entertainer op een camping gaat werken. Andersom beloof jij dat jij de aangegeven periode vrijhoudt. Op het moment dat wij een match hebben gemaakt, krijg je je arbeidscontract. Je komt op Frans contract te werken, daarom regelen wij de rest zodat jij legaal in Frankrijk aan het werk kan. Alle andere voorwaarden hebben we hier voor je neergezet. 

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!