Meer over animatiewerk

Meer over animatiewerk

Denk jij dat animatiewerk jouw roeping is voor de zomer van 2023? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Sinds 2010 verzorgt TeamAnimation al de animatie op meer dan 150 campings in het buitenland


Werken als entertainer 

Animatiewerk is een zomerbaan die net even anders is dan alle anderen. Je woont en werkt namelijk op een camping voor minimaal 6 weken. Dit betekent naast hard werken, een heel relaxte sfeer van werken. Al je gasten zijn namelijk op vakantie en zij willen vooral kunnen genieten. Als entertainer zorg jij ervoor dat hun vakantie nog een beetje beter wordt.  


  • Minimaal 6 weken wonen en werken op de camping
  • Altijd gezellige gasten
  • Een zomer weg uit Nederland


Dit wil ik


TeamAnimation

Werken op de camping. Het zit in ons bloed. Met wie je ook contact hebt, iedereen heeft ervaring als entertainer. We hebben alles wat je moet weten online gezet, zo ben jij helemaal voorbereid op dé zomer van je leven!

Dit wil je lezen
How I fell in love with Team4Animation

How I fell in love with Team4Animation

voorbereiding
2 Minuten
Meer over animatiewerk Meer over animatiewerk Meer over animatiewerk

Werken bij TeamAnimation

Recreatiewerk kan op veel plekken, eigenlijk overal waar er campings zijn. Als je bij TeamAnimation gaat werken, ga je sowieso op werkvakantie naar het buitenland. Al jaren werken wij samen met campings in Frankrijk en Italië. Omdat we zelf ook allemaal een animatiebaan hebben gehad, kunnen we alles er over vertellen. Door op onze website te kijken, vind je alles over het doen van vakantiewerk in Frankrijk. Maar je mag natuurlijk altijd contact met ons opnemen via de chat rechts onderin, de mail of natuurlijk de telefoon. 


Hulp nodig of ben je er al uit?

We helpen je graag om een goede keuze te maken. We begrijpen dat een pak melk kiezen in de supermarkt makkelijker is. Je kunt natuurlijk zelf door de vacatures zoeken, maar ook de keuzehulp invullen of je direct aanmelden.