Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Meer over animatiewerk

MEER OVER ANIMATIEWERK

Denk jij dat animatiewerk jouw roeping is voor de zomer van 2023? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Sinds 2010 verzorgt TOP Animation al de animatie op meer dan 150 campings in het buitenland. 

WERKEN ALS ENTERTAINER 

Animatiewerk is een zomerbaan die net even anders is dan alle anderen. Je woont en werkt namelijk op een camping voor minimaal 6 weken. Dit betekent naast hard werken, een heel relaxte sfeer van werken. Al je gasten zijn namelijk op vakantie en zij willen vooral kunnen genieten. Als entertainer zorg jij ervoor dat hun vakantie nog een beetje beter wordt.  

  •  Minimaal 4 weken wonen en werken op de camping

  •  Altijd gezellige gasten

  •  Een zomer weg uit Nederland

SOLLICITEREN!

WERKEN BIJ TOP ANIMATION

Animatiewerk kan op veel plekken, eigenlijk overal waar er campings zijn. Als je bij TOP Animation gaat werken kan je kiezen voor een werkvakantie in Frankrijk of in Nederland. Omdat we zelf ook allemaal een animatiebaan hebben gehad, kunnen we er alles over vertellen. Door op onze website te kijken, vind je alles over het doen van vakantiewerk in Frankrijk. Maar je mag natuurlijk altijd contact met ons opnemen via de chat rechts onderin, de mail, whatsapp of via een belletje.

HULP NODIG OF BEN JE ER AL UIT?

We helpen je graag om een goede keuze te maken. Je kunt natuurlijk zelf door de vacatures scrollen, maar ook de match test doen om te kijken of dit werk écht bij jou past!

IK WIL NU SOLLICITEREN!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!