Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

CONTACT

LANGSKOMEN

Wil je gezellig bij ons langskomen op kantoor? Dan ben je natuurlijk van harte welkom. Wel is handig om dat van tevoren even te laten weten via de chat, mail of telefonisch.

We zien je graag:
Trasmolenlaan 5
3447GZ Woerden

Wanneer je ons kantoor hebt gevonden binnen het pand 'Everywhere 4 You / E4U', vind je naast de lift een scherm waar je TOP Animation selecteert.
We doen de deur dan voor je open.

OF

Beddewijkstraat 29 4331 LP Middelburg

Hier kan je zo naar binnen wandelen!

Routebeschrijving

CHAT

Een manier om contact met ons op te nemen is via onze chat. Je kan kiezen voor web whatsapp of voor een QR code die je met je telefoon kan stellen. Op deze manier kan je makkelijk je vraag via whatsapp aan ons stellen krijg je vaak binnen 1 werkdag al een reactie!

MAILEN

Stuur ons een mailtje en je hebt gegarandeerd binnen twee werkdagen antwoord. Mailtjes komen binnen op [email protected].

WHATSAPP

Je kunt ons natuurlijk ook appen. We lezen appjes van maandag tot donderdag van 09:00 uur tot 17:00 uur en op vrijdag tussen 09:00 en 15:00.

Stuur een appje

BELLEN

Je belt ons van maandag tot donderdag tussen 09:00 uur en 17:00 en op vrijdag tussen 09:00 en 15:00 uur op ons kantoornummer 085 029 8885.

klik en bel

Privacy

We nemen jouw privacy heel serieus. Druk op de button en kom erachter hoe het werkt 👀

Lees meer

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!