Meer informatie over solliciteren

Sollicitatieprocedure

Alles wat je moet weten over werken bij TeamAnimation


Laat weten wie je bent

Zie jij een zomer animatiewerk al helemaal zitten? Dan laat je ons weten wie je bent door je gegevens achter te laten via de knop “Meld je aan”, dan weten wij dat je graag aan de slag wilt deze zomer!


Vertel over jezelf

Zodra we je gegevens ontvangen hebben, krijg je van ons een mailtje. Is de eerste indruk goed? Dan bellen we je op! Een kort telefoontje waarin jij de kans krijgt om kennis met ons te maken en wij natuurlijk met jou.


Videogesprek

Na het telefoontje nodigen we je graag uit voor een videogesprek. Je krijgt alle informatie en ruimte om vragen te stellen. Natuurlijk willen wij andersom weten wie jij bent!


Join the team!

Goed gesprek en een dikke JA? Dan gaan we je plaatsen op een camping in de zomer: het feest kan dus beginnen! Je krijgt van ons een intentieverklaring, waarin we de afspraak op papier zetten dat wij een werkplek voor je zoeken, en dat jij beschikbaar bent om voor ons te werken.


Training

De volgende stap is de training. Zo weet jij in no time alle ins & outs van animatiewerk en kun je vol vertrouwen voor ons aan de slag. Uiteraard leren we je in deze training ook alles over coronaproof animatiewerk en onze 1,5 meter programma's.


Werken op de camping

Leuk je hebt onze training gevolgd en je kunt voor ons aan de slag deze zomer. We gaan aan de slag met de matching en zoeken een geschikte camping bij jouw profiel. 


Meld je aan