Ga jij het animatie avontuur aan in 2024? Solliciteer dan nu!

Sollicitatieprocedure

SOLLICITATIEPROCEDURE

Alles wat je moet weten over werken bij TOP Animation.

LAAT WETEN WIE JE BENT

Zie jij een zomer animatiewerk al helemaal zitten? Aarzel dan niet en laat je gegevens achter om je sollicitatie te starten! Zo weten wij dat je graag aan de slag wilt deze zomer ;).

VERTEL OVER JEZELF

Eerst vul je een kort formulier in en vervolgens krijg je de keuze om een vragenlijst in te vullen óf een voorstel video toe te sturen. Wij bekijken dit en als we denken dat jij onze nieuwe Topper kan zijn bellen we je om een online sollicitatie in te plannen. 

VIDEOGESPREK

Tijdens de online sollicitatie willen we je graag beter leren kennen. Je krijgt alle informatie en ruimte om vragen te stellen. Natuurlijk willen wij andersom weten wie jij bent! Is de klik goed? Dan mag jij in de zomer voor ons vlammen op een camping!

JOIN THE TEAM!

Het feest kan dus beginnen! Je krijgt van ons een intentieverklaring waarin we de afspraak op papier zetten dat wij een werkplek voor je zoeken, en dat jij beschikbaar bent om voor ons te werken.

TOP MEET UP

Vervolgens wordt je uitgenodigd voor onze TOP Meet up! Deze is bedoeld om je nog een beetje beter te leren kennen en hier beginnen we aan de daadwerkelijke matching. Zo kijken we waar je talenten en ambities liggen en krijg je de eerste handvatten voor de komende zomer.

TRAINING

De laatste stap voordat je dan echt aan de slag gaat is de training. Zo weet jij in no time alle ins & outs van animatiewerk en kun je vol vertrouwen voor ons aan de slag. Onze ervaren trainers zorgen door middel van praktijk, theorie en casussen ervoor dat jij precies weet wat je van de zomer kan verwachten. Misschien wel het allerleukste? Je leert je collega’s kennen die hetzelfde avontuur aangaan als jij.

WERKEN OP DE CAMPING

Nu wij een goed beeld van jou hebben en wat onze campings zoeken, kunnen we je gaan matchen! Wij zorgen dat je op een camping terecht komt waar jij de zomer van je leven gaat beleven. Zodra je match bekend is laten we je dit weten.

Dit wil ik!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!