Sven

Sven is 20 jaar en ging afgelopen zomer aan de slag als entertainer bij TeamAnimation. Hij werkte op een camping in een team van twee. Samen met zijn Franse collega bezorgde hij kids op de camping de zomer van hun leven. Sven ging aan de slag als sport entertainer. En daar is Sven erg enthousiast over.

Wat is een sport entertainer? 

Sven vertelt dat de sportactiviteiten er voor hem echt tussenuit sprongen. Elke avond stond er iets nieuws op het programma onder zijn leiding. Sven: “Elke maandag organiseerde ik bijvoorbeeld een voetbaltoernooi.” Toch was het de combinatie tussen deze sportactiviteiten en de overige activiteiten wat het voor hem zo leuk maakte. Sven vertelt: “Het was ook erg leuk om iets te organiseren voor de jongere kids, zeker de minidisco was een succes” 


Wat maakt werken voor TeamAnimation leuk voor jou?

Werken als entertainer voor TeamAnimation is Sven goed bevallen, ook aankomende zomer gaat hij weer voor ons aan de slag! Hij antwoord: “Vooral je persoonlijke groei en het verleggen van je grenzen is mij bijgebleven.” Sven woont nog thuis en vertelt: “Ik moest opeens de was doen. Ik wist niet eens wat de plaatjes op de wasmachine betekenen. Door dit soort kleine dingen ben ik uiteindelijk veel zelfstandiger geworden” Ook het contact maken met mensen die niet dezelfde taal spreken was even nieuw, maar leerzaam. Sven lacht en zegt: “In het begin moest ik met mijn collega communiceren via Google Translate, maar aan het eind sprak ik vloeiend Frans.”


Sven


Wat zou je tegen anderen zeggen die overwegen om te gaan werken als entertainer?

Een antwoord op deze vraag is voor Sven niet moeilijk: “Het is een hele mooie ervaring: het animatiewerk zelf en het naar Frankrijk gaan. Het is een sprong in het diepe, maar het is het zeker waard”. Verder is het volgens Sven op het gebied van sport erg leuk om te zien dat iedereen, zowel Fransen als Nederlanders, zich met elkaar mengen en vrienden worden. “Je brengt mensen samen!” Een zomer werken voor TeamAnimation voelt volgens Sven niet echt als werken: “Het voelt bijna als vakantie!” 


Dit wil ik ook! Lees nog meer verhalen