Rosalie

Rosalie de Vries is 19 jaar en woont sinds kort op kamers in Zoetermeer. Afgelopen zomer draaide ze haar eerste animatie seizoen op een TeamAnimation camping in de Ardèche. Dat was zo’n groot succes dat ze niet kan wachten op de zomer die komen gaat. Dan gaat ze namelijk opnieuw vol enthousiasme aan de slag als entertainer in Frankrijk. Rosalie: “Ik ben fan geworden van animatiewerk!”. Wij vroegen haar hier alles over. 

Wat was een hoogtepunt van jouw zomer? 

Wat er voor Rosalie echt uitsprong was de band die ze heeft opgebouwd met mensen. Haar collega is nu bijvoorbeeld nog een van haar beste vriendinnen, waar ze nog steeds mee afspreekt. Rosalie vertelt nog: “Er was er een heel lief gezin met drie kindjes. We hebben avonden met hen doorgebracht en zelfs nu hebben we nog contact met ze. Wanneer we tijdens de zomer lopend boodschappen gingen doen gebeurde het vaak genoeg dat campinggasten ons onderweg tegenkwamen en zeiden “joh, rijd even mee!”


Hoe vond je het om te werken op een Lenny Camping?

Rosalie werkte op een van onze Lennyclub campings in Frankrijk. Dat houdt in dat mascotte Lenny de Vos, samen met Rosalie en haar collega, het gezicht van de camping was. Rosalie: “Je bent samen met Lenny een superheld voor de kinderen”. Met een glimlach op haar gezicht vertelt ze dat ze dat een van de leukste dingen vindt aan animatiewerk: “Je bent een voorbeeld voor de kids”. De Lennyclub op de camping was actief. Lenny de Vos kwam elke ochtend kijken bij de miniclub en danste elke avond mee tijdens de disco. Dat zorgde ervoor dat de kids echt een band opbouwen met Lenny. Rosalie zegt nog: “Al is iedereen dol op Lenny! Ikzelf, maar ook de ouders van de kids en campinggasten uit omliggende dorpjes. Ze kwamen allemaal naar onze camping voor Lenny.”

Rosalie


Waarom zouden anderen ook aan de slag moeten gaan als entertainer bij TeamAnimation? 

Op deze vraag antwoord Rosalie meteen: “Je werkt binnen zo’n leuk team en binnen zo’n spontane omgeving, dat je er op persoonlijk vlak heel veel van groeit!” Rosalie kan het iedereen aanraden omdat het één groot avontuur is. Je woont tijdelijk ergens anders en leert heel veel nieuwe mensen kennen. “Dat vergeet ik echt nooit meer!”

Dit wil ik ook! Lees nog meer verhalen