Juliette

Juliette Verweij is 19 jaar en woont in Utrecht. Afgelopen zomer vertrok zij naar Zuid-Frankrijk om aan de slag te gaan als entertainer. Wij hadden haar gematcht met een showcamping en Juliette zegt: “Dat heeft goed uitgepakt en was heel leuk!”. Benieuwd naar meer? Wij interviewden Juliette. 

Had je al ervaring met zingen of met shows? 

Juliette zegt lachend: “Nee ik had het nog nooit gedaan!”. Ze vertelt dat ze het wel altijd leuk vond om te zingen, maar op een podium staan? Dat was de next step. Nu kijkt ze terug op een mooie ervaring. Juliette zegt: “Het geeft je wel echt zo’n trots gevoel”. 


Hoe kijk je terug op je zomer op een showcamping?

Juliette wordt blij als ze terugdenkt aan de zomer, ze heeft hier dan ook veel leuke herinneringen aan overgehouden. Ze zegt: “Ik ben er eigenlijk achter gekomen dat het mijn ding is om te zingen in shows en heb vooral ontdekt dat ik het heel leuk vind om activiteiten met kinderen te doen.” Met veel enthousiasme vertelt ze dat ze gaat beginnen aan de studie pedagogiek: “Die keuze heb ik gemaakt doordat ik in de zomer heb gewerkt als entertainer bij TeamAnimation”.

Juliette


Wat is je het meest bijgebleven? 

Het antwoord op deze vraag is volgens Juliette vooral de voldoening dat animatiewerk je geeft: “Je moet hard werken, maar je krijgt hier echt alles voor terug van de mensen en kinderen op de camping”. Een goed voorbeeld is het moment na de show, wat volgens Juliette een van de beste momenten van de week was. Wanneer de show erop zat, dansten entertainers uit de show de minidisco met het publiek. Alle kinderen deden dan heel blij mee. Juliette beschrijft: “Je bent bijna beroemd daar. Ze willen allemaal met je op de foto!”. 


Dit wil ik ook! Lees nog meer verhalen