Fenna

De 21 jarige Fenna studeert aan de PABO en droomt ervan om ooit te wonen en te werken in Frankrijk. Die droom is ontstaan nadat zij haar eerste zomer heeft gedraaid als entertainer op een camping in dit Zuid-Europese land. Fenna zegt: “Misschien ben ik ooit wel eigenaresse van een camping en geef ik les aan Franse kinderen!”. Zolang ze nog studeert kijkt ze uit naar de zomer, dan kan ze weer aan de slag gaan als entertainer!

Kun je wat meer vertellen over jouw zomers als entertainer? 

Fenna vertelt dat ze nu twee zomers heeft gewerkt als entertainer op een kleine camping in Frankrijk. En dat is helemaal haar ding! Veel mensen denken dat je op een kleine camping echt alleen bent, maar dat is niet waar volgens Fenna. Ze zegt: “Alleen is het verkeerde woord, je staat niet alleen! Je bent de enige entertainer, maar je bent niet alleen op de camping.” 


En wat is er dan ozo leuk aan het werken op een kleine camping?

Fenna vertelt vol enthousiasme over de voordelen. Om te beginnen is het volgens haar erg fijn dat je lekker je eigen ding kunt doen. Vind je het leuk om elke dag te voetballen? Dan ga je elke dag voetballen! De kinderen vinden alles leuk. Fenna vertelt lachend: “En omdat je de enige entertainer bent, sta je altijd in het middelpunt. Iedereen kent je!”. Om die reden heeft Fenna zich nooit alleen gevoeld. Je hebt altijd aanspraak met de gasten of de baas of werknemers op de camping.

Fenna


Waarom heb je gekozen voor TeamAnimation? 

Nadat haar buurmeisje had gewerkt voor TeamAnimation is Fenna ons gaan volgen op Facebook. Ze zegt: “Ik werd daar zo enthousiast van dat ik dacht, ik wil dit ook!” Nadat ze zich had aangemeld werd ze uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek: “Ik had tijdens dat gesprek meteen een heel fijn gevoeld bij TeamAnimation”. Fenna vult nog aan dat het extra fijn is dat er in de zomer altijd iemand langskomt die checkt hoe het gaat. Ze zegt: “Het is heel fijn om dingen kwijt te kunnen en om advies te kunnen vragen aan iemand die niet op de camping werkt!”. 


Wat wil je zeggen tegen iedereen die animatiewerk overweegt?

Zonder na te denken antwoord Fenna: “Gewoon doen! Als het je leuk lijkt om met kinderen te werken, zet de stap dan gewoon!” Het is volgens haar gewoon super leuk!

Dit wil ik ook! Lees nog meer verhalen