Entertainer

Vermaak de gasten en word de ster van de camping
Image
Ben jij als een vis in het water wanneer je op het podium staat? Maak je altijd iedereen aan het lachen van je vriendengroep? Oh, en kun je toevallig ook nog zingen, dansen of acteren? Dan ben jij, zoals ze dat dan noemen, een entertainer. En hebben wij nou net een aantal showcampings die daar perfect bij passen. Meld je meteen aan, doe de keuzehulp of bekijk onze vacatures.
Dit wil ik!

Hulp nodig of ben je er al uit?

We helpen je graag om een goede keuze te maken. We begrijpen dat een pak melk kiezen in de supermarkt makkelijker is. Je kunt natuurlijk zelf door de vacatures zoeken, maar ook de keuzehulp invullen of je direct aanmelden.

Meer over entertainer worden

Entertainment
Entertainment bestaat natuurlijk in allerlei soorten en maten. Je kunt meer dan 100 (succes) dingen bedenken die wij zien als entertainment. Denk bijvoorbeeld aan het theater, de leuke of minder leuke series van RTL of juist die pratende kat die elke dag weer voorbij komt op je tijdlijn. Maar entertainment in breedste zin is natuurlijk vermaak, plezier en ontspanning. En laat dat nou net zijn wat je doet als entertainer op de camping.

Entertainer op de camping
Lang geleden ging je naar de camping en daar 3 weken in het zwembad liggen, dammetjes bouwen en voetballen met je broertje of zusje. Tot iemand een goed idee had: we gaan op de camping het entertainment verzorgen. En waarschijnlijk dacht jij ook, toen je ze bezig zag: dat wil ik ook doen! Wij gaan je daar mee helpen. Vinden wij je ok? Dan gaan wij je trainen en een camping zoeken die bij je past. En wanneer je een echte entertainer bent, kan dit zomaar een showcamping zijn…

Showcamping
Steel jij altijd de show, ben je een zangtalent en houd je van keihard werken? Dan ben jij geknipt voor een vacature op een showcamping! Dit betekent dat we je waarschijnlijk overdag zullen vinden in de miniclub… Maar ondertussen train je superhard voor heel veel avondshows die je gaat draaien!

Bij ons kan je aan de slag als entertainer op campings in Frankrijk en Italië. Het is belangrijk dat je lang beschikbaar bent, minimaal 18 jaar oud, en dat je een goede talenkennis hebt. Vragen? Wij staan voor je klaar!

Meer lees je ook op onze blog. 


 

Doe mij ook zo'n zomer