Maximale begeleiding

Als je bij Team4Animation komt werken wordt er een hoop van je gevraagd. Je zit twee maanden in het buitenland waar je campinggasten gaat vermaken in de animatie, dus wij verwachten 300% inzet en enthousiasme van je. Maar daarvoor mag je ook wat van ons terug verwachten.

Op kantoor werken we met een team van ervaren animators. We hebben zelf al veel zomers in het buitenland gewerkt en hebben ook heel wat jaren ervaring met de coaching en training van nieuwe animateurs en animatrices. In de aanloop naar de zomer zijn we altijd te bereiken voor je vragen, onduidelijkheden of onzekerheden. We houden de lijntjes graag kort en persoonlijk!

Tijdens de animatietraining en de opfriscursus Frans krijg je met onze trainers en regiomanagers te maken: zij kunnen je alles vertellen over het werk. De leuke kanten, maar ook de dingen waar je tegenop kan zijn. Wij vertellen het héle verhaal, duidelijk en eerlijk. Tijdens de training heb je ook een individueel gesprek met ons waarin je al je vragen kunt stellen en je een reflectie krijgt op jouw houding en functioneren tijdens de training.

Tijdens je werkperiode in het buitenland hebben wij een team van 6 regiocoaches in Frankrijk en Italië rondrijden. We komen kijken of je werk goed gaat en de camping tevreden is over de kwaliteit van je werk. We geven je een reflectie op je werk en je kunt natuurlijk met je eigen inbreng komen in dit gesprek. We nemen je altijd serieus.

Bij Team4Animation staat gastheerschap centraal: dat betekent dat jij moet zorgen dat de animatie staat als een huis en de campinggasten met een fantastisch gevoel hun vakantie vieren. Wij zorgen ervoor dat jij je vragen kan stellen en je er nooit alleen voor staat!