Coaching en Begeleiding

Coaching en begeleiding

Op kantoor werken we met een team van ervaren animators. We hebben zelf al veel zomers in het buitenland gewerkt en hebben ook heel wat jaren ervaring met de coaching en training van nieuwe animateurs en animatrices. In de aanloop naar de zomer zijn we altijd te bereiken voor je vragen, onduidelijkheden of onzekerheden. We houden de lijntjes graag kort en persoonlijk!


Regiomanagers

Tijdens je werkperiode in het buitenland hebben wij een team van 6 regiomanagers in Frankrijk en Italië rondrijden. We komen kijken of je werk goed gaat en de camping tevreden is over de kwaliteit van je werk. We geven je een reflectie op je werk als onderdeel van het opleidingstraject en je kunt natuurlijk met je eigen inbreng komen in dit gesprek. We nemen je altijd serieus.


Het opleidingstraject

Je wordt aangenomen door Team4Animation. Voor Team4Animation is het belangrijk het certificaat ‘Animator Buitenland’ te hebben. We laten je niet in de steek, want je behaalt dit certificaat door een training te volgen die wordt aangeboden door Team4Events.


Cadeautje: download het handboek

Wat zit erin? 

De opleiding training bestaat uit vier elementen: een e-learning, een praktijktraining van drie dagen, een terugkomdag en begeleiding tijdens het seizoen. Na de werkperiode bij Team4Animation kun je dit certificaat op je cv bijschrijven.

Je gaat zes verschillende modules door waarin je alle aspecten van het animatiewerk leert. Je leert onder andere over de miniclub, sporttoernooien, verschillende culturen, shows, musicals, minidisco en ‘werken in het buitenland’.

We vertellen je alles over de training tijdens het sollicitatiegesprek. Het praktijkgedeelte vindt plaats bij ons op de trainingslocatie in Boxmeer en duurt vier dagen. In 2019 zijn de volgende data gepland:

  • 15 tot 17 maart
  • 12 tot 14 april
  • 10 tot 12 mei
  • 24 tot 26 mei
  • 20 tot 23 juni

De e-learning is gesplitst in 6 modules en deze kosten gemiddeld anderhalf uur per module. Wanneer je dus op het gemak de e-learning doorwerkt kost je dit ongeveer 4-6 weken, 2 uur per week.

Opfriscursus Frans

Als je bij ons langs komt dan vragen wij je naar je niveau Frans, en tijdens het gesprek testen we dit ook. Voor 90% van de campings waar we werken, is de spreekvaardigheid belangrijk.

Als je bent aangenomen krijg je onze opfriscursus: 6 online modules Franse spreekvaardigheid, gemaakt door ervaren animateurs. Daarnaast een hoop tips over hoe je makkelijke een taal verwerft, en apps die wij aanraden om mee aan de slag te gaan. Helemaal geschreven op het werk wat je gaat doen dus! Nog extra hulp nodig? Meld je dan aan voor de cursusavonden op ons kantoor in Woerden: drie avonden waar een Franse docente (en animatrice) je nog verder op weg helpt met het spreken van de taal! Drie avonden van 19:00 tot 21:30 ga je met je mede-animateurs vooral veel Frans praten. Ook hier gaan we niet de grammatica erin rammen, maar laten we vooral zien hoe makkelijk het kan zijn.

De data van de opfriscursus zijn:  

De eerste opfriscursus is op 15 mei, 22 mei en 29 mei.
De tweede opfriscursus is op 5 juni, 12 juni en 19 juni