Campingwerk

Animatiewerk in een team of juist zelfstandig
Image
Campingwerk blijft natuurlijk werk, maar wel werk onder de zon terwijl je stiekem ook vakantie viert. Bij ons ga je werken in de animatie, dit kan zijn in een team of juist zelfstandig. Wij houden rekening met jouw voorkeuren en verwachtingen. Samen met jou schatten we in waar jij deze zomer het best tot je recht komt. Wil jij ook wel werken op een camping?
Dit wil ik!

Hulp nodig of ben je er al uit?

We helpen je graag om een goede keuze te maken. We begrijpen dat een pak melk kiezen in de supermarkt makkelijker is. Je kunt natuurlijk zelf door de vacatures zoeken, maar ook de keuzehulp invullen of je direct aanmelden.

Meer over campingwerk

Wat is jouw motivatie?
Misschien heb je zelf vroeger altijd gekampeerd en dit werk altijd al willen doen, of misschien doe je het om je talenkennis te verbeteren. Je bent gek op kinderen of doet niets liever dan in de spotlights staan… Wat je motivatie ook is, als je gaat werken op een camping in het buitenland krijg je altijd meer dan je verwacht!
Wat je gaat doen is niet zomaar te vergelijken met ieder andere vakantiebaan. In plaats van te gaan vakkenvullen of bedienen op een terras ga jij een zomer lang duizenden campinggasten een geweldige vakantie geven. Hard werken, maar nog harder genieten

Onze campings
De camping waar je gaat werken ligt altijd in het buitenland. De meeste werkplekken zijn in Frankrijk, maar we werken ook met een paar campings in Italië en Spanje. Het zijn allemaal luxe 4- of 5-sterrencampings, van 120 staanplaatsen tot megacampings met meer dan 800 plekken. Voor elk wat wils dus!

Frankrijk
90% van het campingwerk is dus in Frankrijk, en de campings liggen verspreid door heel het land. Bijvoorbeeld in de Ardèche, de Dordogne of aan de Côte d’Azur. Kijk eens rond in onze vacatures voor campingwerk. Je kan sowieso altijd solliciteren. Je krijgt dan altijd binnen 3 dagen een telefoontje van ons voor een korte intake. Misschien tot snel!

Meer lees je ook op onze blog. 


 

Doe mij ook zo'n zomer