Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

De reis naar Frankrijk

De reis naar Frankrijk

3 minuten
14-02-2018
Myrthe Frauenfelder

De grote dag is aangebroken, na wat afscheidszoenen- en knuffels, stap je eindelijk de bus, de trein, de auto of het vliegtuig in om op jouw bestemming te komen namelijk de camping! Op dit moment heb je zo lang gewacht en nu is het moment eindelijk daar!

Voorbereiding

Er gaat natuurlijk enkele voorbereiding vooraf aan het plannen van je reis. Aangezien je deze zelf moet boeken en betalen, wil je natuurlijk zo goedkoop mogelijk naar je camping toe. Daarom adviseert Team4Animation een busreis via Eurolines of Flixbus. Maar heb je er meer voor over om er sneller te zijn, dan kan je natuurlijk met het vliegtuig gaan. Je krijgt een aantal handige websites aangereikt om te gebruiken voor dit. Even een middagje ervoor gaan zitten om het allemaal uit te zoeken en ook jij kan dan je reis boeken en mocht je er toch echt niet uit uitkomen? Dan mag je altijd het kantoor bellen.

De reis

Ik ben zelf met de bus gegaan dus daar ga ik jullie dan ook over vertellen. Het duurde lang, heel lang. Ik heb er bijna van deur tot deur 23 uur over gedaan. Ik had het geluk dat ik met andere Team4Animation-ers een stuk kon reizen. Samen is toch minder erg dan alleen. Zo hebben we in Parijs op het busstation om zeven uur ‘s ochtends even een minidisco gedaan terwijl we op onze overstap aan het wachten waren. Na Parijs, ging ik in een Eurolines-bus naar een andere stad, toen nog een stukje met een stadsbus en als allerlaatste nog een stukje met de trein die vertraging had, moest ik meteen in het Frans gaan bellen…. Na al die tijd was het eindelijk zover: ik stond op het laatste station! Zo spannend, ik stond te wachten om opgehaald te worden…

Wat te doen tijdens de reis

Dus wat ga je nou doen in die tussentijd? Je hebt een aantal uurtjes te overbruggen. First of all, slapen. Je reist hoogstwaarschijnlijk een stuk in de nacht en pak dan ook zeker je rust want er komen zoveel indrukken op je af zodra je op de camping komt, dat je dit zeker kunt gebruiken. Verder kun je een boek meenemen, tijdschriften, spelletjes of Netflix-afleveringen op je telefoon. In bussen heb je vaak wifi en USB-opladers. Nog wat meer aan voorbereiding willen doen? Bedenk vast wat je wil gaan knutselen in de miniclub, bekijk de minidisco-dansjes nog een keer of herhaal de opfriscursus Frans. Ook jij zult die busreis overleven, daar ben ik zeker van!

Veel succes met het plannen van je reis, de reis zelf en natuurlijk met de hele zomer!

 

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!