Animatiewerk

Wil je alles weten over animatiewerk op een camping? Wat je verdient, wat het werk precies inhoudt en hoe je de leukste vacatures vindt? Je leest het allemaal hier! 

Het werk
Animatiewerk is echt superleuk. Je leert onwijs veel mensen kennen en bent altijd het middelpunt van de camping. Kinderen zien je als rockstar, de jongeren willen allemaal je BFF zijn en ouders zijn je eeuwig dankbaar omdat jij van een camping een feest maakt.

Heel gaaf dus, maar ook niet heel makkelijk. Je moet er wat voor in huis hebben om animatiewerk te kunnen doen. Daarom kan je bij ons terecht: wij kijken of jij hebt wat er nodig is. Ja? Dan gaan we je ook nog 4 dagen trainen om alle ins en outs van werk te laten zien en doen. Wij helpen je naar de zomer van je leven!

Wat voor jou?
Voor veel mensen klinkt animatiewerk op een camping als de ultieme zomerbaan, en dat klopt: wij hebben het werk zelf ook allemaal gedaan en zijn er verslaafd aan geraakt. Het is zo’n fantastisch gevoel als je honderden mensen een geweldige vakantie kunt geven!

Misschien gaat het niet altijd van een leien dakje, maar daar helpen we je ook mee: de hele zomer heb je contact met jouw regiomanager die ook bij je langskomt op de camping om te ondersteunen en te coachen. Je staat er dus nooit alleen voor in je animatiewerk.

Wil jij ook werken in een animatieteam, of juist in je eentje de animatie op een camping doen? Je kunt binnen een minuutje solliciteren voor animatiewerk. Wij houden rekening met je wensen en voorkeuren voor de zomer. Tot snel!