Solliciteer nu voor de zomer van 2019!

Ben jij klaar voor de zomer van je leven?

Je kunt nu solliciteren voor de zomer van 2019! En hoe sneller je erbij bent, hoe groter de kans dat we je kunnen aannemen en een passende camping kunnen vinden. Wees er dus snel bij!

Alles over de sollicitatieprocedure vind je hier. Wil je eerst meer weten over Team4Animation? Klik dan hier. Alle informatie over animatiewerk vind je daar en hier vind je meer dan genoeg informatie over werken in het buitenland.

Dit jaar hebben we weer een heleboel gave werkplekken in Frankrijk, Italië en Spanje. Dus dit is je kans!  Zorg dat ook jij deze zomer dé zomer van je leven meemaakt en ga aan de slag op een van onze superleuke campings. 

Animatieteam werken

Kom binnen bij de bedrijven

Lijkt animatiewerk je heel erg tof? Maar twijfel je nog of het wel echt je ding is? Meld je dan aan voor de Kom Binnen Bij de Bedrijven Dag. In samenwerking met Team4Events hebben wij op 12 maart een middag georganiseerd waar je kan kennismaken met ons en het doen van animatiewerk. Van 13:00 tot 17:00 zitten wij voor je klaar om al je vragen te beantwoorden over animatiewerk. Je kan langskomen wanneer dit jou uit komt.

Meld je hier aan!

Werken bij Team4Animation

Goed voorbereid naar de camping

Je krijgt een goede training via Team4Events. Officieel erkend.Ervaring waar je je leven lang wat aan hebt

Plus een certificaat ‘Animator Buitenland’.Van 6 weken tot 6 maanden

Sommige campings hebben animatie van april tot en met oktober. De meeste campings in juli en augustus. Alles kan!