Via Team4Events: een professionele animatietraining


Een goede voorbereiding is het halve werk. Wij bieden je vanuit Team4Animation de mogelijkheid om bij Team4Events een professionele animatietraining te volgen. Dit leertraject bestaat uit drie onderdelen: Een e-learning, een praktijktraining en begeleiding tijdens de zomer. Je sluit het leertraject af met het certificaat ‘Animator Buitenland’. Om op je CV te zetten!

Je wordt aangenomen door Team4Animation. Voor Team4Animation is het belangrijk het certificaat ‘Animator Buitenland’ te hebben. We laten je niet in de steek, want je behaalt dit certificaat door een training te volgen die wordt aangeboden door Team4Events.

Deze training bestaat uit drie elementen: een e-learning, een praktijktraining van vier dagen en begeleiding tijdens het seizoen. Na de werkperiode bij Team4Animation kun je dit certificaat op je cv bijschrijven.

 • E-learning

  Je gaat zes verschillende modules door waarin je alle aspecten van het animatiewerk leert. Je leert onder andere over de miniclub, sporttoernooien, verschillende culturen, shows, musicals, minidisco en ‘werken in het buitenland’. Je krijgt wekelijks een nieuwe module toegestuurd, maar je mag op eigen tempo ook aan de slag.

 • Praktijktraining

  Wanneer je de e-learning hebt afgerond ben je klaar voor de praktijktraining. Je gaat vier dagen aan de slag met een grote groep enthousiaste animateurs. Jullie worden allemaal klaargestoomd om de kennis in de praktijk te brengen. Je krijgt ook individuele begeleiding én je houdt er veel nieuwe vrienden aan over.

Hoe het werkt

We vertellen je alles over de training tijdens het sollicitatiegesprek. Het praktijkgedeelte vindt plaats bij ons op de trainingslocatie in Boxmeer en duurt vier dagen. In 2019 zijn de volgende data gepland:

 • 15 tot 17 maart
 • 12 tot 14 april
 • 10 tot 12 mei
 • 24 tot 26 mei
 • 20 tot 23 juni

De e-learning is gesplitst in 6 modules en deze kosten gemiddeld anderhalf uur per module. Wanneer je dus op het gemak de e-learning doorwerkt kost je dit ongeveer 4-6 weken, 2 uur per week.

Meld je hier aan en word deze zomer nog animator