Wall of Fame

Wall of Fame

Een zomer animatiewerk staat meestal aan het begin van je mooie leven.
In onze Wall of Fame volgen we bijzondere mensen die een bijzondere carrière zijn begonnen. Houd de website in de gaten, want nieuwe verhalen volgen snel!

Tamara Manubulu

Tamara werkt inmiddels alweer een tijdje als productiemanager in New York (!). Voor ze daar aan de slag ging, was ze actief als animatrice bij TeamAnimation en daar denkt ze nog graag aan terug. In 2012 had Tamara dé eerste zomer van haar leven.

Nina te Riele

Nina was altijd erg actief bij TeamAnimation: als animatrice, trainster en tijdens de zomer ging ze het laatste jaar zelfs aan de slag als regiomanager. Vandaag de dag werkt ze als Learning & Development Consultant. In 2012 had Nina dé eerste zomer van haar leven.

Thieme Kommeren

Thieme is in opleiding tot piloot en vervulde diverse rollen bij TeamAnimation. Zo was hij trainer, regiomanager, animatiechef én verzorgde hij een tijdje de foto's en video's. In 2012 had Thieme dé eerste zomer van zijn leven.

Laurens van der Sluijs

Laurens studeert Internationale betrekkingen met een focus op de Europese Unie. In 2015 had Laurens dé zomer van zijn leven.