Werken of stage lopen bij Team4Animation

Welkom in een team met een animatie-virus. Gek doen zit in onze genen, net als hard werken. We zijn allemaal jong en schakelen snel. Pas je bij ons? Check dan snel onze vacatures. 

We hebben op dit moment 3 vacatures!

Nieuws! Animatiewerk.nl en Team4Animation gaan samen verder. Lees er hier alles over.

De vacatures

Programma / planning / begeleiding Nederland
Dit is jouw vacature wanneer jij creatief bent met animatieprogramma’s en het bedenken van de leukste activiteiten. Voor de afwisseling zorg jij er ook voor dat iedereen op de juiste plek terecht komt richting de zomer.
Bekijk de vacature
Accountmanager Frankrijk

Wil jij graag duurzame relaties opbouwen met camping-eigenaren? Ga jij voor de beste deal en heb jij zin om flink door te groeien? Dan is deze vacature op je lijf geschreven.

Bekijk de vacature
Stage Franse taal & Cultuur

Zoek je een (afstudeer)stage voor hbo of universiteit? Vanaf februari 2019 hebben we een plek voor jou als Franssprekende stagiar(e). 

Vanaf: februari ’19
Duur:
5-6 maanden
Vergoeding 5dg: €325/mnd + reiskosten
Opleiding: HBO / WO

Bekijk de vacature

Het is meer dan een kantoor


  • We hebben prima secundaire voorwaarden. Van laptop tot voetbaltafel.
  • We zijn ondernemers. Team4Animation is ‘start-up-af’, maar we beginnen net met Team4Events en Blogs4Travel. Werk aan de winkel en we zitten te wachten op jouw input!
  • Het kantoor ligt lekker centraal, in Woerden (15 minuten reizen vanaf Utrecht CS).
  • Er is de mogelijkheid (graag zelfs!) om je stage te verlengen met een werkperiode in Frankrijk. Je komt snel in aanmerking voor een functie als troubleshooter of zelfs regiomanager.
  • Je doet mee als trainer (in opleiding) aan onze animatietrainingen. Gaafste wat je ooit hebt gedaan.
  • We vragen alleen soms een stukje taart. Sowieso op je eerste werkdag en alle gelegenheden dat er iets te vieren is. In ruil daarvoor kom je soms met buikpijn van het lachen thuis.