Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Functies

Functies bij TOP Animation

Hieronder kun je alle functies voor de zomer bij TOP Animation bekijken. De zomer van je leven is nu erg dichtbij. Je kunt zelfs aan de slag als invaller! Voel je de zomerkriebels al?

ENTERTAINER

We hebben ieder jaar een beperkt aantal werkplekken op campings in Frankrijk.¬†Animatiewerk¬†is het organiseren van activiteiten voor¬†alle campinggasten. Voor kinderen organiseer je bijvoorbeeld een miniclub. De jongeren komen op een sporttoernooi en ‚Äės-avonds heb je een karaoke voor de volwassenen. Wil je meer weten over de campings en de animatieprogramma's? Check dan de vacatures.¬†

Naar de vacatures

INVALLER

We doen er alles aan om de zomer voor iedereen een geweldige ervaring te maken, maar er wordt wel eens iemand ziek, het werk bevalt niet of een entertainer heeft last van heimwee. Daarom zijn we elk jaar op zoek naar een aantal invallers met wie we goede afspraken maken. Je gaat dus gewoon aan de slag als entertainer, maar voor een kortere periode. De aanvullende voorwaarden zijn dat wij jouw reis naar de camping regelen. Verder krijg je van ons de garantie dat wij je op een camping gaan plaatsen en je dus gewoon salaris krijgt vanaf de dag die wij afspreken. Hiervoor tekenen we een intentieverklaring. Wil je dit? Solliciteer en geef het aan tijdens het gesprek!

SOLLICITEREN!

TRAINER

Weet je nog? Janken: maar je moest toch echt naar huis, de training duurde maar 2 dagen. Ga jij ons helpen deze super memorabele dagen te organiseren voor nieuwe toppers? Je wordt door ons opgeleid en gecoacht om onze training te kunnen en mogen geven. Je gaat werken in ons √ľbergezellige team van trainers en regiomanagers - samen helpen we elkaar om de extreem intensieve dagen door te komen. Daarnaast ben je het grote voorbeeld voor alle entertainers.¬†Helemaal wat voor jou? Mail dan naar [email protected].

REGIOMANAGER

Als je de nodige zomers er op hebt zitten en je echt klaar bent voor de ultieme uitdaging, kan je aan de slag als regiomanager. Je moet een olifantenhuid hebben, supergoed Frans spreken en vooral niet teveel hechten aan vrije tijd. Dan krijg je van ons een ervaring waar je bergen mee kan verzetten. Je bent ons visitekaartje, probleemoplosser en sociaal werker in Frankrijk. Dat is dus met de entertainers, maar ook veel met campingbazen praten. Na deze zomer heb je ontzettend veel geleerd over mensen, jezelf, Franse campingbazen, arbeidsverhoudingen en problemen oplossen: daar heb je de rest van je leven wat aan. Lijkt dit je wat? Mailen naar [email protected] is the way to go!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!