Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Zomer verlengd!

Zomer verlengd!

7 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Bonjour, Guten Tag, Hiya, Heehallo! (Jaja, gaat goed hier met die talenknobbel) Na twee weken onder de stralende zon gewerkt te hebben, is het weer nu weer minder prettig. Daarom hebben we het Ruilspel verschoven naar morgenavond en zitten we nu met de mini’s lekker mee te blèren met een filmpje in de Lenny Club.

Volgens mij moet ik minstens twee weken terug in de tijd gaan in deze blog, big shame, désolée!

Dochters

Op een zaterdag kwam de campingbaas naar me toe met de vraag of ik het heeeel erg vond om een avondje op zijn dochters te passen en ze mee te nemen naar het circus, vlak naast de camping. Hahahaha, heeeel erg? NEEEEE, kei leuk! Zijn dochtertjes zijn namelijk super lief en een avondje gratuit naar het circus vond ik ook dikke prima. Het was een super gezellige avond, en goed voor mijn Frans 🙂 De kindjes kwamen aan het einde van de avond wel duizend keer dankjewel zeggen, echt weer op z’n Frans, heel schattig!

Nederlanders

Zondagavond kwam, jawel, dezelfde campingbaas helemaal trots naar ons toe. ‘’Zjoelia et Saam…’’ Hij kwam ons vertellen dat er leeftijdgenootjes waren aangekomen en dat ze maandag zouden komen optreden. Hij had ze gespot op de vakantiebeurs in Utrecht en was echt helemaal weg van ze. Ja, daar stonden we dan, hoe moesten we reageren? Tot we begrepen dat het een Nederlandse band was, ja Nederlands heuj! We moesten onszelf gelijk maar even voor komen stellen. Ik zag dat het om dezelfde jongens ging als die me al waren opgevallen toen ik de minidisco aan het dansen was. Ghehehehehe. Netjes voorgesteld en een drankje aangenomen, het begin van een hele gezellige avond met het personeel van de camping en met de leuke Nederlandse band: Mooi Weer Op Straat.

Optreden

Het optreden dat ze maandagavond weggaven was echt supergeweldigfantassiesgeniaalenhelemaaltegek! De bar was nog nooit zo vol en ik heb nog nooit zo fanatiek gedanst en gesprongen met alle kindjes. Ze waren écht leuk! Na het optreden nog met de jongens van de band en met Sam gepingpongd en dinsdagmorgen hebben we ze uitgezwaaid met de kindjes van de miniclub. Waarna er een paar moesten huilen omdat ze weg waren, ahwww.

Met z'n alle genieten van een heerlijke Nederlandse avond!

Met z’n alle genieten van een heerlijke Nederlandse avond!

Ondertussen:
 • Is de schaamtegrens totaal verdwenen in de Lenny Club van Camping Domaine du Logis en kan ik me iedere ochtend weer verbazen over de random opmerkingen en dubbel liggen van de gekke capriolen die de Lennyclubbies uithalen, er zou een fantastische comedy van gefabriceerd kunnen worden!
 • Ben ik er achter gekomen dat ik een hele grappige Engelse buurman heb. Peter. Hij heeft een hekel aan Nederlanders maar toch komt hij iedere dag even een praatje met me maken en kan ik heel erg met ‘m lachen. Gisteren heb ik, samen met mijn Franse collega Laura, koprollen gemaakt in zijn tuin omdat hij zo zuinig is op zijn gras, hij zat ook de hele tijd te klieren dus het kon best.
 • Zijn de kindjes er achter gekomen dat ik het liedje Tsjoe tsjoe wa wa niet meer zo enorm kan waarderen en spoort dat ze aan om het dus de hele dag te zingen als ik er bij ben. Het liedje duurt echt te lang en tijdens de laatste pose (waarin ik mijn duimen omhoog heb, mijn hoofd omhoog, mijn billen naar achteren, voeten naar binnen en tong naar buiten, NOT CHARMING) bedenkt iedereen ineens dat het leuk is om daar foto’s van te maken. De andere liedjes vind ik wel nog steeds heel leuk en de minidisco blijft een van mijn favoriete activiteiten.
 • Heb ik een nieuwe koffer! Met dank aan buurman Peter, die me even naar de bewoonde wereld gebracht heeft om mijn slag te kunnen slaan. De kofferkoorts is dus weer gedaald en ik hoef papa en mama niet meer lastig te vallen met dit immense dilemma. Wat kan een mens toch problemen hebben…
 • Hebben we een aantal weken stralend weer gehad hier: zon! Nu regent het weer, maar ik gok dat de zon over een uurtje wel weer terug is, want dan begint namelijk de aquagym en dan schijnt de zon altijd…
 • Hebben we gisteren karaoke gedaan en met alle Dutchies het liedje Parijs gezongen, wat voor veel open monden/ grote ogen zorgde, ze vonden Dutch maar als Chinees klinken… Comeback na al dat veel te snelle Frans!
 • Hebben we eindelijk Frozen gekeken! Optimaal geluk in de miniclub!
 • Is mijn contract bij Team4Animation met twee weken verlengd voor deze zomer 😀

 

Geslaagde Lenny Speurtocht met 40 kids!

Geslaagde Lenny Speurtocht met 40 kids!

Celebrity

Ik voel me hier af en toe ineens een heuse celebrity, bijvoorbeeld als er een vader komt vragen of je er deze hele week nog bent omdat ze graag wat langer willen blijven maar alleen als ik ook blijf… Of als er een moeder naar je toe komt om te zeggen dat haar dochtertje bijna lag te slapen maar uit bed sprong en wegrende omdat ze mijn stem hoorde. Ook is er een toost op me uitgebracht door de ouders van een super lief Engels jongetje. Stond ik dan, met mijn mond vol tanden. Ik neem btw een vijfjarig, super schattig en lief Iers meisje mee naar huis! ‘’Nee maar Julia, nu is het echt hè, over hoeveel nachtjes slapen gaan we naar jouw huis? Dan heb ik dus twee nieuwe zussen en ook twee hondjes hè!’’ Ze heeft net mee geskyped met la familia en heeft iedereen al goed laten lachen. Vanavond wil ze een sleepover, maar dat mag helaas niet, kwam ze me huilend vertellen 🙁

Dit aapje gaat mee naar Nederland!

Dit aapje gaat mee naar Nederland!

Engels

De Engelse mensen hier zijn echt mega complimenteus en aardig enzo, ik vraag me af en toe af of ze het allemaal echt menen. Maar ik heb al wel een adresje in Londen en twee in Oxford, voor als ik een jaartje als Au Pair aan de slag wil of om iets leuks te gaan doen als ik daar ga studeren. (Want ja, die studiedroom gaat écht nog wel een keertje uitkomen hoor!) De adresuitwisseling was wel onder voorwaarde dat we de Tsjoe Tsjoe Wa Wa gaan dansen en naar de Zoo gaan als ik er ben. Nou vooruit dan! Dit soort gesprekken en momenten maken alle momentjes dat ik het even moeilijk vind om thuis te missen, helemaal goed!

Dag

Oja, ik blijf dus trouwens nog een paar weekjes langer weg! Aangezien ik komende week niet hoef te verhuizen naar Maastricht, kan ik nog wat langer in het mooie Franse land blijven, mixed feelings maar toch wel heel leuk! 🙂 Zaterdag zak ik een paar honderd kilometer af naar het Zuiden. De laatste dagen met Lenny gaan in, SNIK!

Mijn volgende blog komt jullie tegemoet vanuit de Vendée, oui!

Dikke knuffel, à bientôt!

WELKOM BIJ DE CLUB

 • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
 • Je slaapplek is een huisje op de camping
 • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!