Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Zo heb ik mij voorbereid op dé zomer van mijn leven

Zo heb ik mij voorbereid op dé zomer van mijn leven

3 minuten
19-02-2021
TOP Animation

Het feest is begonnen! Na een gezellig sollicitatiegesprek heb ik te horen gekregen dat ik deze zomer aan de slag mag gaan als entertainer. Op naar het trainingsweekend, en daarna zal ik ook snel horen naar welke camping ik zal gaan. Hoe leuk is dat!

Leuk is het zeker, maar het is ook wel spannend

Ja Sam, vroeg ik mij regelmatig af, waar ga je eigenlijk aan beginnen? Je weet niet met wie je staat, met hoeveel, of waar… Maar iets in mij zei me: ‘Het komt altijd goed. En zo niet, dan toch!’ En dat hebben alle drie de zomers ook zeker bewezen! Als je je hebt opgegeven bij TeamAnimation word je namelijk niet zomaar aangenomen, je enthousiasme moet aanstekelijk werken zoals je dat ook in de zomer aan de kids gaat overbrengen. Daarnaast word je niet op de eerste de beste camping neergezet maar gaan ze echt op zoek naar de camping die bij jou past. Hieraan vasthoudende kon ik mij dan ook steeds meer verheugen op de zomer!

Wat nou als je in de voorbereidingsfase heel zenuwachtig wordt?

Wat voor mij altijd erg hielp is: waarom wil ik dit? Waarom kan ik dit? En last but not least, waarom doe ik dit? You got this! Jij bent aangenomen als entertainer, en het feit dat je je hiervoor hebt opgegeven maakt je al een tof mens! Je gaat een zomer tegemoet vol avontuur, gezelligheid en uitdaging en hier zul je de rest van je leven met trots en vooral heel veel plezier op terugkijken.

Wat heb jij dan gedaan ter voorbereiding?

Nou ik moet je heel eerlijk bekennen, buiten dat ik natuurlijk ervoor zorgde dat mijn talenkennis op orde was, en dat ik iets over de omgeving kon vertellen van de camping waar ik was geplaatst probeerde ik er vooral blanco in te gaan. Tot nu toe (3 zomers en 6 campings verder) ben ik hier altijd heel goed uit gekomen! Daarnaast is het TeamAnimation handboek die je ontvangt heel handig om aan te houden voor alle info over wat je mee moet nemen, wat je moet regelen, en andere handigheidjes. Die is dan ook zeker een must om te lezen!

Tot slot nog een tip, leef lekker in het moment! Vandaag komt maar een keer :)

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!