Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Zeepkist?

Zeepkist?

1 minuten
13-03-2019
TOP Animation

Gisteren was het weer zover: de Zeepkist. ‘Zeepkist?’ hoor ik je denken. Een keer per maand hebben een aantal van onze collega’s de eer om op de Zeepkist te gaan staan (met andere woorden een bierkratje) en te delen nou ja … wat op dat moment van belang is.

De Zeepkist

De Zeepkist begon met Jeroen die een update gaf over twee van de bedrijven: Team4Animation en Animatiewerk. Daarna was het aan Richard om wat meer te vertellen over Blogs4Travel en Team4Events. Dit alles vond natuurlijk plaats onder het genot van een hapje en drankje. Tenslotte was er nog ruimte voor drie collega’s: Nicole, Kathleen en Marie-Cécile. Onder leiding van deze dames brainstormden we over verschillende onderwerpen. Wist je bijvoorbeeld dat mensen steeds later reserveren voor hun vakantie?

Naast dat de Zeepkist gezellig is, zorgt het er ook voor dat alle neuzen weer dezelfde kant op staan en dat de inmiddels ruim 20 collega’s weten waar de ander mee bezig is. Ik zou zeggen: op naar de volgende!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!