Ga jij het animatie avontuur aan in 2024? Solliciteer dan nu!

Woord van het jaar 2014: Team4Animation-stress

Woord van het jaar 2014: Team4Animation-stress

3 minuten
01-04-2014
Mitchel van Essen

Bonjour volgers en volgerinnen,

Laat ik me allereerst even netjes voorstellen. Mijn naam is dus Mitchel. Nu zie ik jullie denken: maar Mitchel(l) schrijf je toch als Mitchell? Inderdaad, 9 van de 10 Mitchel(l)’s heet Mitchell. Mijn ouders vonden dat alleen te mainstream en besloten om lekker origineel te doen. Gevolg: bijna niemand schrijft het goed, van Starbucks-medewerkers tot familie. Dus, mochten jullie fanmail willen schrijven, ik waardeer ‘Lieve MitcheL’ heel erg. Verder ben ik 20 jaar, kom en woon ik in Soest (tussen Hilversum, Baarn en Amersfoort, A1 afslag ‘Soest’, niet te missen), werk ik van maart tot en met oud en nieuw bij elk zonnestraaltje in een plaatselijke ijssalon, probeer ik sportief te zijn, reis ik graag (zit volgende week met m’n dikke billen in Parijs) en ben ik allergisch voor champignons. Oh, en tussendoor studeer ik ook nog Journalistiek in Zwolle. Al drie jaar.

Bokitoproof (2007), swaffelen (2008), project X-feest (2012) en selfie (2013) wonnen afgelopen jaren de Van Dale Woord van het jaar verkiezing. Stuk voor stuk pareltjes. Ik heb al een voorstel voor Woord van het jaar 2014: Team4Animation-stress. Kort samengevat: de spanning die je hebt tot er bekend is naar welke camping je gaat deze zomer. Lang gezegd: vanaf het moment dat je aangenomen bent (in mijn geval oktober 2013), wil je weten waar je heen gaat aankomende zomer. Bij elk mailplingeltje van je telefoon ben je aan jezelf verplicht om binnen 9 seconden te kijken wat voor een mailtje het is. Vervolgens zijn er twee scenario’s die volgen:

1) Het is geen mail van Team4Animation, dus vervolg je lichtelijk teleurgesteld je bezigheden.
2) Het is wel degelijk een mailtje van Team4Animation, deze open je met je trillende handjes, je wordt vervolgens zwaar teleurgesteld als blijkt dat het een nieuwsbrief o.i.d. is. Het huilen staat je vervolgens nader dan het lachen.

Oké, oké, toegegeven, dit zijn lichtelijk overdreven scenario’s voor in Goede Tijden Slechte Tijden, maar je baalt toch. Nu duurt het niet ‘lang’ door de inzet van Team4Animation, integendeel zelfs. Het komt door de heerlijke Franse mentaliteit waarin alles “morgen ook kan.” Dat wordt wat deze zomer.

Afgelopen week kreeg ik toch lichtelijke hoop. Na de training van begin maart hebben we met z’n allen een groeps-whatsapp. 30 man, elke dag volle gezelligheid met veel inhoud met stuk voor stuk toppers. Woensdag lichtte mijn schermpje op met “Sylvia: Jaaaaa ik weet mijn camping!!”, vervolgens kreeg Bo ook een mailtje met aanvullende informatie over haar zomer. Een dag later kreeg Jette ook meer zekerheid. In mijn mailbox bleef het echter doodstil.

Ondertussen hou ik tijdens mijn Team4Animation-stress bokitoproof project X-feestjes waarbij ik veel te veel selfies maak. Winnaar van Woord van het jaar uit 2008 laat ik in dit rijtje maar (hangen?) voor wat het is. 

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!