Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Winterbezoek op de camping van afgelopen zomers

Winterbezoek op de camping van afgelopen zomers

3 minuten
04-02-2018
TOP Animation

Als je aan Frankrijk denkt, denk je vast aan zon, vakantie en zomer. Dit is voor mij ook het geval. Maar omdat ik een hele lange winterbreak heb tussen mijn schoolperiodes, wilde ik iets gaan doen. Er kwam verandering in het “Frankrijk-beeld” van ‘zomer’. Ik ben langsgegaan bij de camping waar ik twee zomers heb gewerkt, in de winter: een winterbezoek!

Contacten

Nu zal je misschien denken, huh dat is gek! Maar ik had er goede redenen voor. Ik had al op de planning staan om wat meer van Frankrijk te willen zien. Twee zomers gewerkt en vele vakanties in Frankrijk gevierd, maken dat ik vrienden door heel het land had. Een berichtje of ik langs kan komen was snel de deur uit en voor ik het wist, was mijn wintervakantie gepland! Na treintickets kopen en de tentamens halen was het dan zo ver…

De reis

Ik begon mijn reis in Antwerpen, waarna ik de trein naar Parijs nam. Na 3 weken in Frankrijk rond te hebben gereisd kwam ik in Sables d’Olonne uit. Daar stond een vriendin en collega van afgelopen zomer op me te wachten. Samen zijn we naar de camping gereden en gelukkig waren er veel mensen van het vaste team op de camping!

De camping

Een lege camping is echt heel anders dan een camping vol met kinderen en families. Dit klinkt natuurlijk logisch, maar als je er dan eenmaal bent is het toch een stuk anders! Het was natuurlijk super om iedereen weer even te zien. Iedereen is weer druk bezig voor volgend seizoen. Overal wordt gebouwd en verbouwd om de camping weer zo perfect mogelijk te maken. Tussendoor was er tijd voor koffie. Even verhalen vertellen van afgelopen zomer(s), samen lachen, en kijken naar het komend seizoen.

… en weer terug naar huis

Eén dagje was ik op de camping. Dat is natuurlijk niet te vergelijken met de 2,5 maand die ik in de zomer heb doorgebracht, maar het was een super leuke dag!  Leuk om iedereen weer te zien, om verhalen uit te wisselen en te lachen met z’n allen. Ik heb met heel veel plezier twee zomers hier gewerkt, en wie weet tot ooit?!

 

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!