Wil jij deze zomer als Flex Topper naar Frankrijk meld je snel aan want vol = vol! Solliciteer snel of doe de test om erachter te komen of animatiewerk in het buitenland écht iets voor jou is.

Werken op een natuurcamping met Eddy!

Werken op een natuurcamping met Eddy!

3 minuten
11-06-2021
TOP Animation

Hoi, ik ben Martijn en dit jaar stond ik op een nieuwe camping, voor het eerst in Nederland én met een nieuw typetje, Eddy de Avonturier. Ik vond dat best spannend! Ik had voor dit jaar alleen nog in Frankrijk gewerkt.

Voor velen is Eddy nog onbekend maar Eddy is een echte natuurliefhebber. Eddy houdt van dieren en de natuur en vindt het belangrijk dat mensen goed voor de natuur zorgen. Dit staat dan ook centraal tijdens Eddy’s Avonturenclub en de Eddy verhalenclub. Voor de animatiezaal staat een grote gele fles waar spullen kunnen worden verzameld voor het knutselen. Recyclen is ook heel belangrijk bij de Eddy Club.


Knutselen met natuur

In de avonturenclub knutsel je vaak met spullen uit de natuur. De kinderen vinden het geweldig om eerst naar het bos te gaan en daar hun knutselmateriaal te verzamelen. In een mooie stoet vertrek je dan ook naar het bos. Alles kan worden gebruikt, van gevallen bladeren tot takken en stukken schors. Later in de animatiezaal, met wat extra materialen, worden de prachtigste natuurkunstwerken door de kinderen gemaakt. Zo worden prachtige natuurmannetjes gemaakt en worden van ingezamelde lege flessen en takjes, blaadjes en hooi prachtige insectenhotels gemaakt.

Spelen in het bos

Eddy speelt ook graag met de kinderen spelletjes in het bos. Van boomhutten maken krijgt Eddy geen genoeg. Daarnaast speelt hij graag verstoppertje of boomverwisselen in het bos. Pas wel op in het bos voor teken en wees daar extra alert op, want eentje had mij te pakken na een avond spelletjes spelen in het bos.

Eddy's verhalenclub

Bij mij op de camping bracht Eddy ’s avonds een bezoek aan de camping. Elke avond was Eddy te vinden in de verhalenclub nadat hij alle kinderen had opgehaald. Eddy vertelde prachtige verhalen over allemaal beestjes en bracht altijd wel iets leuks mee. Zo had Eddy een keer een prachtig vogelnestje mee die hij met de kinderen ging bestuderen. Ook gingen de kinderen tijdens de verhalenclub op zoek naar beestjes die eventjes in speciale potjes konden. In deze potjes zat een vergrootglas waardoor de kinderen goed de beestjes konden bekijken. Daarnaast werden er plantjes geplant met de kinderen zodat de animatiezaal zijn eigen planten kreeg.


Eddy is een fantastisch nieuw typetje voor op campings in de natuur. In de bossen of op het strand zijn altijd genoeg materialen te vinden voor knutselen. Verder zijn de mogelijkheden voor activiteiten in het bos eindeloos. De kinderen op de camping vinden het geweldig om op zoek te gaan naar beestjes en die samen met Eddy te bestuderen. Kortom, met Eddy de Avonturier heb je de zomer van je leven!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!