Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Wegdromen bij 50 Tinten Grijs

Wegdromen bij 50 Tinten Grijs

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Lieve alle-naar-zomer-snakkende-lezers en alle lezers die dat niet doen,

Op het moment staat een blik naar buiten voor mij gelijk aan de titel van het welbekende boek ’50 Tinten Grijs’. Met deze aanblik zou je niet zeggen dat de zomer in aantocht is… ze lijkt nog zo ontzettend ver weg. Maar toch! Het is nog maar een maandje totdat de zomer voor mij volledig aantreedt, en dat zal er niet zomaar één zijn!

Dit gaat een zomer worden in Zuid-Frankrijk, omgeven door leuke (en minder leuke) kids, in het gezelschap van in ieder geval hele leuke collega’s en natuurlijk met alle Franse zomerse zaken, zoals zon, (zee) en strand, daaromheen.

Voordat ik verder uitweid over mijn zomerse fantasieën zal ik mij uit beleefdheid natuurlijk nog even kort voorstellen. Ik ben Carmen, een “eerstejaars Team4Animationer” van 19 jaar oud. Ik kom uit Nijmegen maar woon nu in Utrecht, omdat ik hier Geschiedenis studeer. Ik liep al een aantal jaren met het idee om een zomer op een camping te gaan werken voordat ik bij Team4Animationterecht kwam. Een klein streven is het altijd geweest, en nu gaat het er dus eindelijk van komen!

Deze zomer ga ik namelijk doorbrengen op Camping Les Genêts, gelegen aan Le Lac de Pareloup. Dit grote stuwmeer ligt tussen de zuidelijke Franse steden Millau en Rodez. En zo kom ik weer op mijn zomerse thema, want wat kan ik niet wachten tot het zover is! Het zand van het strandje aan het stuwmeer, de zwoele avonden, het getsjirp van de krekels en de warmte van de zon. Het lijkt allemaal zo dichtbij, maar tegelijkertijd (met deze weersomstandigheden) nog zo ver weg.

Door er zo over te schrijven in dit (enigszins late en onsamenhangende) blog lijkt het allemaal, voor even, wat dichterbij te komen. In werkelijkheid lijkt dit niet enkel zo, maar is dat ook zo! Elke dag is een stapje dichter bij mijn aftocht naar Frankrijk. Met dit in mijn achterhoofd ga ik mijn laatste tentamens te lijf en leef ik naar de zomer toe. Jammer genoeg moet er naast deze dromerige hersenspinsels nog wel het één en ander geregeld worden… een paklijst checken, de dansjes doornemen en last but not least, een reis boeken. Dus eigenlijk maar gelukkig dat het zo’n slecht weer is… dan komt daar ook nog eens iets van terecht.

 

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!