Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Wéér een vlindertje geknutseld van een wc-papierrolletje…

Wéér een vlindertje geknutseld van een wc-papierrolletje…

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

‘Larissa? Ja, die zit iedere ochtend in de miniclub te knutselen.’. Mijn ouders hadden hier natuurlijk geen moeite mee… maar wel met al die overbodige knutsels waar ik mee terug naar de caravan kwam. 

Miniclub

Vroeger was ik er al gek op, DE MINICLUB! Aankomende zomer mag ik de miniclub zelf gaan organiseren samen met mijn andere collega van Team4Animation. Dit is natuurlijk niet zomaar een taak, het is één van de belangrijkste onderdelen het animatieprogramma! Daarom is het tijd voor wat nieuwe inspiratie om leuke knutsels te gaan maken in de miniclub. Ondertussen kent iedereen ‘Het vlindertje gemaakt van een wc-papierrolletje’ wel, daar mee aankomen in de miniclub is dan ook een beetje ‘not done’.

In het onmisbare ‘Animatiehandboek‘, wat wij gekregen hebben van Team4Animation zijn natuurlijk de leuke knutsels onmisbaar! In dit handboek staan meerdere voorbeelden van dingen die wij van de zomer allemaal kunnen gaan maken met de kids in de miniclub. (Ik moet je eerlijk zeggen, na al die jaren van zelf in de miniclub ervaring op gedaan te hebben, er zaten echt hele originele knutsels tussen!) Ondertussen bereid ik mezelf ook stiekem wel een beetje voor achter mijn laptopje, door zo nu en dan te surfen op het internet naar leuke knutselideeën.

Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je elke dag iets leuks neer zet om met de kinderen te maken. Zo zorg je er ook voor dat er de volgende dag ook nog kinderen in je miniclub zitten…

Maché

Nu zal ik het maar gaan onthullen… Ik heb een grote passie voor papier-maché. (Ik zal jullie de details besparen maar ik vind het altijd gewoon fijn om zo lekker bezig te zijn met dat papier en die plakkerige lijm…) Graag zou ik dit van de zomer ook willen gaan doen met de kindjes in de miniclub. De ene dag kunnen ze dan bijvoorbeeld een mooie bal maken van papier-maché door middel van een ballon en de volgende dag als het gedroogd is kunnen ze hem mooi beschilderen. ‘Klinkt leuk toch?!’

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!