Wat te doen op een vrije dag?

Wat te doen op een vrije dag?

Eindelijk lekker een vrij dagje na al die drukke, energieke, maar ook fantastische werkdagen. Maarja… wat nu?

Simpel! Gewoon lekker genieten. Ga lekker aan het zwembad liggen, ga van de camping of het vakantiepark af, facetimen met je familie/vrienden om je toffe verhalen te delen. Een vrije dag is kortom de ideale mogelijkheid om jezelf (letterlijk) in het zonnetje te zetten. Ik raad aan om lekker van de camping of het vakantiepark af te gaan. Je zit al heel de week op de camping of het vakantiepark van ‘s ochtends tot ‘s avonds. Dus even van de camping of het vakantiepark af doet je altijd goed.

Waar begin ik?

Maar wat moet ik dan doen buiten de camping of het vakantiepark? Gebruik de receptie hiervoor! Daar heb je altijd mooie foldertjes voor leuke activiteiten, of mooie dorpjes in de buurt. Natuurlijk kan je het ook gewoon vragen aan de receptioniste, aangezien je er zelf werkt! Soms zit je op een camping of het vakantiepark waar rondom eigenlijk niets is, ga lekker wandelen met wat collega’s, zoek een meertje of rivier om te zwemmen, ontdek de omgeving. Ook heel handig wanneer gasten vragen of je nog tips hebt voor mooie plekjes om te zien of restaurants waar je lekker kan eten.

Verwen jezelf!

Het zal je echt goed doen om even weg te zijn. Ben je alleen? En heb je geen collega’s die jou kunnen joinen tijdens het avontuur op de vrije dag, verwen jezelf alsnog met een leuke activiteit buiten de camping of het vakantiepark. Desnoods heb je gasten op de camping, waarmee het goed klikt en kan je met hen mee om iets leuks te doen.

Daarnaast is het altijd goed om even te checken of er geen TeamAnimation collega’s in de buurt van jou zitten. Wie weet kun je samen leuke activiteiten gaan doen, die alleen misschien wat minder toegankelijk zijn. Geen TeamAnimation collega’s in de buurt? Er zullen vast ook collega’s van het camping- of parkpersoneel zijn die zin hebben om een potje te paintballen of te karten!

Geniet!

Conclusie, er is genoeg te doen tijdens jouw vrije dag tijdens het seizoen! Nogmaals raad ik je aan om lekker van de camping of het vakantiepark af te gaan en te profiteren van de vrije tijd die je hebt. Geniet van het lekkere weer, je tijd van huis en de vrijheid die je hebt om lekker te doen wat je wil!

Weet je het even echt niet tijdens je vrije dag? We zijn er altijd om even met je te bellen of stuur een berichtje via WhatsApp of Instagram voor tips.

Over de blogger
Rodin Sibeijn
Rodin Sibeijn

Maak kennis met Rodin: een enthousiaste collega met een Franse talenknobbel. Hij ondersteunt daarom Marie-Cécile bij het vinden van de leukste campings.

alle blogs van Rodin
Vacature bij deze blog
Leider op een vakantiepark in Nederland

Leider op een vakantiepark in Nederland

Land
Nederland
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022