Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Wat te doen met een thema?

Wat te doen met een thema?

3 minuten
15-06-2018
TOP Animation

Ik vind niks zo leuk als een themafeestje. Verkleed als één van de Spice Girls, roze met glitterjurkje of in mijn bloementjes pyjama struin ik de feestjes af. Met een thema heb je oneindig veel keuze en kan je al je creativiteit kwijt. En laten thema’s nou hartstikke goed werken op de camping! Misschien slaan de Spice Girls niet helemaal aan (generatiekloof haha), maar Disney is altijd geliefd door kids. Hier dus de ins en outs over thema’s op de camping!

Thema

Het aller allerbelangrijkste bij een thema activiteit of avond is natuurlijk het thema!  Gooi al je fantasie erin, niks is te gek! Het is wel handig dat het thema jongens en meisjes aanspreekt. Maak van het prinsessenthema bijvoorbeeld prinsen en prinsessen zodat het meer kinderen aanspreekt. Andere voorbeelden zijn Disney-films, Indianen, huisdieren, het strand of Frankrijk. Ook stuurt Team4Animation elke week een mail met het thema van de week met knutsels en activiteiten die erbij passen voor als je even geen inspiratie hebt!

Miniclub

Waar je makkelijk en leuk het thema kan toepassen is in de miniclub! Bij het thema Disney kan je leeuwenmaskers of cars auto’s van wc rolletjes maken. Denk bij Indianen aan een tooi en bij huisdieren kan ieder kind zijn favoriete dier knutselen. Naast de ‘grote’ knutsel kan je kleurplaten in het thema printen voor de kinderen die snel klaar zijn of die graag wat langer willen blijven. Veel voorbeelden kan je vinden op Pinterest of in het grote knutselbestand van Team4Animation.

Activiteiten

Wat zo leuk is aan een thema is dat je het door je hele programma kan laten terugkomen. Knutsel je in de ochtend bijvoorbeeld de leeuwenmaskers? Dan kan je in de middag met de kinderen een Lion King show voorbereiden en die ’s avonds opvoeren voor de ouders! Het is heel leuk om zo een samenhangend programma te hebben en een dag of de hele week het thema aan te houden!

Met een thema kan je dus al je creativiteit en je gekke ideeën kwijt! Probeer wat uit, kijk wat er allemaal bij past en maak er een leuke activiteit/week van!

 

 

 

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!