Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Wát een weekend

Wát een weekend

2 minuten
28-06-2016
Sophie Boeringa

Zondagavond 23.00. Na ongeveer tien uur slaap in drie nachten, lig ik met m’n laptop op schoot op bed. Ik leef al vier dagen op adrenaline en hoewel ik moe, verkouden, snotterig en hoesterig ben, barst ik nog steeds van de energie.
Wát een weekend. Zo veel geleerd, gezongen, gedanst, gelachen, en vooral heel veel plezier gehad. Schminken, verkleden en dansen voor en in de Lion King, de minidisco, de geweldige One Minutes of Fame acts, de karaoke, het sporttoernooi, de aquagym, de miniclub, het avondprogramma, de workshops en zelfs het wakker met zoveel mensen in een grote zaal was fantastisch.
20160627_154835

Het was zelfs zó leuk dat er tranen vloeiden bij het afscheid, ook al kenden we elkaar ‘maar’ vier dagen, we wilden niet naar huis en één persoon vier knuffels geven, gaf niet. Er zijn veel nieuwe vriendschappen (en zelfs opkomende liefdes?!) ontstaan en we kijken allemaal uit naar de reünie. Als je een halfuurtje niet op je mobiel kijkt, heb je minstens honderd ongelezen berichten en er zijn zelfs al afspraken gemaakt voor op de vrije dagen in Frankrijk zelf.

Mensen mét stem waren schaars, liedjes van K3 en de minidisco zaten van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat (lees: half 5 ‘s nachts) in je hoofd en als je nou nóg niet weet wat je moet roepen na ‘VVV!’ en ‘300% geven!’, komt het niet goed deze zomer. Dit is echter niet aan de orde in Trainingsweekend 4 2016, want wij zijn namelijk heel goed voorbereid op weken of zelfs maanden werken in de zon met campinggasten in het zonnige Frankrijk! Laat de zomer maar komen en tot op de reünie!

Heel veel plezier schatten, x

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!