Wát een weekend

Wát een weekend

2 Minuten
28 Jun 2016

Zondagavond 23.00. Na ongeveer tien uur slaap in drie nachten, lig ik met m’n laptop op schoot op bed. Ik leef al vier dagen op adrenaline en hoewel ik moe, verkouden, snotterig en hoesterig ben, barst ik nog steeds van de energie.
Wát een weekend. Zo veel geleerd, gezongen, gedanst, gelachen, en vooral heel veel plezier gehad. Schminken, verkleden en dansen voor en in de Lion King, de minidisco, de geweldige One Minutes of Fame acts, de karaoke, het sporttoernooi, de aquagym, de miniclub, het avondprogramma, de workshops en zelfs het wakker met zoveel mensen in een grote zaal was fantastisch.
20160627_154835

Het was zelfs zó leuk dat er tranen vloeiden bij het afscheid, ook al kenden we elkaar ‘maar’ vier dagen, we wilden niet naar huis en één persoon vier knuffels geven, gaf niet. Er zijn veel nieuwe vriendschappen (en zelfs opkomende liefdes?!) ontstaan en we kijken allemaal uit naar de reünie. Als je een halfuurtje niet op je mobiel kijkt, heb je minstens honderd ongelezen berichten en er zijn zelfs al afspraken gemaakt voor op de vrije dagen in Frankrijk zelf.

Mensen mét stem waren schaars, liedjes van K3 en de minidisco zaten van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat (lees: half 5 ‘s nachts) in je hoofd en als je nou nóg niet weet wat je moet roepen na ‘VVV!’ en ‘300% geven!’, komt het niet goed deze zomer. Dit is echter niet aan de orde in Trainingsweekend 4 2016, want wij zijn namelijk heel goed voorbereid op weken of zelfs maanden werken in de zon met campinggasten in het zonnige Frankrijk! Laat de zomer maar komen en tot op de reünie!

Heel veel plezier schatten, x

Over de blogger
Sophie Boeringa
Sophie Boeringa

Bonjour, ik ben Sophie! Ik ben 18 jaar, (bijna) altijd blij en ga van deze zomer een onvergetelijke ervaring maken en hou jullie op de hoogte via m'n blogs!

alle blogs van Sophie
Vacature bij deze blog
Avondentertainment op een grote camping

Avondentertainment op een grote camping

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022