Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

De training: voorbereiden op vier dagen feest!

De training: voorbereiden op vier dagen feest!

2 minuten
19-01-2018
TOP Animation

Jaaaaa, het is tijd voor het trainingsweekend! Voordat ik een heel betoog ga schrijven over hoe geweldig, leuk, tof en gezellig dit weekend is, wil ik jullie (de kersverse Team4Animation-ers) een paar tips geven om je voor te bereiden. Niet dat een grote voorbereiding nodig is hoor, maar ik als stresskip maakte me redelijk druk over wat ik allemaal moest meenemen en of ze mij wel lief gingen vinden. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de One minute of Fame! #PANIEK!

#1 Relax op de training

Oke, dit klinkt achteraf natuurlijk heel makkelijk maar relax! Bedenk dat iedereen gezonde spanning heeft en iedereen niemand kent. Probeer alles een beetje los te laten en je niet al te druk te maken. Het komt goed, echt! En geen één situatie zorgt voor zulke mooie vriendschappen als samen vier dagen in een kampeerboerderij doorbrengen en met z’n allen het Frankrijk-avontuur aan te durven. Want vriendschappen ga je maken, dat verzeker ik je!

#2 Een goede voorbereiding is het halve werk

Naast er heel veel zin in hebben, is voorbereiden wel handig. Als het goed is krijg je vanuit het kantoor mailtjes met online modules die je kan volgen. Hierin krijg je alle informatie uitgelegd over de miniclub, sportactiviteiten, avondspellen en de Franse cultuur. Zo weet je alvast de belangrijkste theorie en wordt het geen informatie overload tijdens het weekend.

#3 One Minute of Fame

En dan de One Minute of Fame… Ik heb dagen gebrainstormd en na een gebrek aan talenten heb ik uiteindelijk gekozen voor iets wat ik juist helemaal niet kan: zingen. Op mijn lievelingsliedje van Jason Mraz heb ik een andere tekst geschreven en die ingestudeerd. Met een hartslag van 200 en bibberende benen liep ik toen het podium op en wauw, wat een ervaring! Je krijg zo veel liefde uit de zaal en daarna voelt het even alsof je de hele wereld aankan. Stiekem toch wel het hoogtepunt van mijn trainingsweekend!

Maar vooral, GENIET! Het wordt een top weekend, ik beloof het!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!