De training: voorbereiden op vier dagen feest!

De training: voorbereiden op vier dagen feest!

2 Minuten
19 Jan 2018

Jaaaaa, het is tijd voor het trainingsweekend! Voordat ik een heel betoog ga schrijven over hoe geweldig, leuk, tof en gezellig dit weekend is, wil ik jullie (de kersverse Team4Animation-ers) een paar tips geven om je voor te bereiden. Niet dat een grote voorbereiding nodig is hoor, maar ik als stresskip maakte me redelijk druk over wat ik allemaal moest meenemen en of ze mij wel lief gingen vinden. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de One minute of Fame! #PANIEK!

#1 Relax op de training

Oke, dit klinkt achteraf natuurlijk heel makkelijk maar relax! Bedenk dat iedereen gezonde spanning heeft en iedereen niemand kent. Probeer alles een beetje los te laten en je niet al te druk te maken. Het komt goed, echt! En geen één situatie zorgt voor zulke mooie vriendschappen als samen vier dagen in een kampeerboerderij doorbrengen en met z’n allen het Frankrijk-avontuur aan te durven. Want vriendschappen ga je maken, dat verzeker ik je!

#2 Een goede voorbereiding is het halve werk

Naast er heel veel zin in hebben, is voorbereiden wel handig. Als het goed is krijg je vanuit het kantoor mailtjes met online modules die je kan volgen. Hierin krijg je alle informatie uitgelegd over de miniclub, sportactiviteiten, avondspellen en de Franse cultuur. Zo weet je alvast de belangrijkste theorie en wordt het geen informatie overload tijdens het weekend.

#3 One Minute of Fame

En dan de One Minute of Fame… Ik heb dagen gebrainstormd en na een gebrek aan talenten heb ik uiteindelijk gekozen voor iets wat ik juist helemaal niet kan: zingen. Op mijn lievelingsliedje van Jason Mraz heb ik een andere tekst geschreven en die ingestudeerd. Met een hartslag van 200 en bibberende benen liep ik toen het podium op en wauw, wat een ervaring! Je krijg zo veel liefde uit de zaal en daarna voelt het even alsof je de hele wereld aankan. Stiekem toch wel het hoogtepunt van mijn trainingsweekend!

Maar vooral, GENIET! Het wordt een top weekend, ik beloof het!

Over de blogger
Jamila de Jong
Jamila de Jong

Hoii! Ik ben Jamila en ik ben 21 jaar oud. Afgelopen zomer heb ik gedanst en geknutseld op camping Monplaisir! Het was een onvergetelijke zomer ik deel graag al mijn verhalen en tips met jullie!

alle blogs van Jamila
Vacature bij deze blog
Kinderentertainer in een klein team in Frankrijk

Kinderentertainer in een klein team in Frankrijk

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022