Voor de volle 300%!

Voor de volle 300%!

3 Minuten
17 Jun 2015

Tadaaa! Mijn eerste Team4Animation-blog, dat betekent dus dat mijn fotootje en naam nu tussen alle andere bloggers staat, whoehoee!

Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Merel, ben 19 jaar en kom uit Holten (klein dorpje in de buurt van Deventer). Ik ben helaas in december gestopt met mijn studie maar ga in september weer beginnen aan een media studie in Enschede (Enschedéééééé!). Ik volleybal al sinds mijn negende, werk bij een plaatselijk restaurant/ijssalon/bakker in één, ben een tikkeltje chaotisch, vrolijk, enthousiast, zo nu en dan wat onhandig.

Plannen

Ik heb al een paar jaar plannen om als animatrice te werken op een camping, maar het kwam er steeds niet van, en nu is het eindelijk zo ver. Nog anderhalve week en dan zit ik voor 2 maanden in Frankrijk! Komende zomer ga ik samen met Amber (mede-Team4Animationer) en een Frans team knallen bij Hotel Castel Luberon in hartje Provence!

Het is nu ruim een week na het trainingsweekend en wauw, dat was echt te gek! Door de foto’s en verhalen op Facebook en in de nieuwsbrieven lagen mijn verwachtingen hoog, maar die verwachtingen zijn meer dan waargemaakt!

Boxmeer

Het begon ermee dat ik met mijn drie tassen twee en half uur in de trein naar Boxmeer zat. En nee, met 3 tassen pas ik dus echt niet door die veel te smalle deurtjes in de trein.. Eenmaal aangekomen in Boxmeer stapten er gelukkig een paar mensen uit met minstens zulke grote tassen als de mijne, pfoe! Op de kampeerboerderij was het meteen een feestje. Daarna ging alles in sneltreinvaart: spelletjes, workshops, acteren, musicals, sporten, karaokeavond, kampvuur, dansjes, enzovoort..

Ik kan niet anders zeggen dan dat het trainingsweekend voor mij onvergetelijk was! Een weekend dat me nog lang bij zal blijven en dat kom vooral door de hele enthousiaste trainers en andere mede-Team4Animationers!

Huisarts

Zondag was het helaas alweer véééél te snel voorbij, eenmaal thuis deed mijn enkel toch wel erg veel pijn, nadat ik hem zondagmiddag had verzwikt.. (beetje onhandig zei ik toch…) Langs de huisarts, gelukkig verstuikt en dat betekent dat ik komende zomer voor 300, ja 300% kan knallen!

Ik kan niet wachten tot het eindelijk zover is. Ik ben helemaal klaar voor “de zomer van mijn leven”! De zenuwen beginnen te komen, ben langzaam spulletjes bij elkaar aan het zoeken, Franse films worden gekeken en de mini-disco CD staat non-stop op.

La France, on y va!

Over de blogger
Merel Hartgerink
Merel Hartgerink

Hoi! Ik ben Merel en ik kom uit Holten. Deze zomer heb ik 8 weken lang een feestje gebouwd bij Castel Luberon in de Provence. Mijn blogs over mijn avonturen kun je hier vinden.

alle blogs van Merel
Vacature bij deze blog
Avondentertainment op een grote camping

Avondentertainment op een grote camping

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022