Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Voor de volle 300%!

Voor de volle 300%!

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Tadaaa! Mijn eerste Team4Animation-blog, dat betekent dus dat mijn fotootje en naam nu tussen alle andere bloggers staat, whoehoee!

Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Merel, ben 19 jaar en kom uit Holten (klein dorpje in de buurt van Deventer). Ik ben helaas in december gestopt met mijn studie maar ga in september weer beginnen aan een media studie in Enschede (Enschedéééééé!). Ik volleybal al sinds mijn negende, werk bij een plaatselijk restaurant/ijssalon/bakker in één, ben een tikkeltje chaotisch, vrolijk, enthousiast, zo nu en dan wat onhandig.

Plannen

Ik heb al een paar jaar plannen om als animatrice te werken op een camping, maar het kwam er steeds niet van, en nu is het eindelijk zo ver. Nog anderhalve week en dan zit ik voor 2 maanden in Frankrijk! Komende zomer ga ik samen met Amber (mede-Team4Animationer) en een Frans team knallen bij Hotel Castel Luberon in hartje Provence!

Het is nu ruim een week na het trainingsweekend en wauw, dat was echt te gek! Door de foto’s en verhalen op Facebook en in de nieuwsbrieven lagen mijn verwachtingen hoog, maar die verwachtingen zijn meer dan waargemaakt!

Boxmeer

Het begon ermee dat ik met mijn drie tassen twee en half uur in de trein naar Boxmeer zat. En nee, met 3 tassen pas ik dus echt niet door die veel te smalle deurtjes in de trein.. Eenmaal aangekomen in Boxmeer stapten er gelukkig een paar mensen uit met minstens zulke grote tassen als de mijne, pfoe! Op de kampeerboerderij was het meteen een feestje. Daarna ging alles in sneltreinvaart: spelletjes, workshops, acteren, musicals, sporten, karaokeavond, kampvuur, dansjes, enzovoort..

Ik kan niet anders zeggen dan dat het trainingsweekend voor mij onvergetelijk was! Een weekend dat me nog lang bij zal blijven en dat kom vooral door de hele enthousiaste trainers en andere mede-Team4Animationers!

Huisarts

Zondag was het helaas alweer véééél te snel voorbij, eenmaal thuis deed mijn enkel toch wel erg veel pijn, nadat ik hem zondagmiddag had verzwikt.. (beetje onhandig zei ik toch…) Langs de huisarts, gelukkig verstuikt en dat betekent dat ik komende zomer voor 300, ja 300% kan knallen!

Ik kan niet wachten tot het eindelijk zover is. Ik ben helemaal klaar voor “de zomer van mijn leven”! De zenuwen beginnen te komen, ben langzaam spulletjes bij elkaar aan het zoeken, Franse films worden gekeken en de mini-disco CD staat non-stop op.

La France, on y va!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!