Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Volg de zomer op La Guyonnière via Bucketlist Duo!

Volg de zomer op La Guyonnière via Bucketlist Duo!

3 minuten
02-07-2021
Ruben Balk

Mijn naam is Ruben Balk en ben 20 jaar! Aankomende zomer wordt mijn 2e keer dat ik werk voor TeamAnimation. Vorig jaar heb ik gewerkt op Village de la Guyonnière en daar ga ik dit jaar ook weer heen! Guyonnière is een Nederlandse camping gelegen in het zuid-westen van Frankrijk. Vorig jaar heb ik een super leuke zomer gehad samen met de andere entertainers! Na een week of 4 groeiden we steeds dichter naar elkaar toe en konden we ook beter met elkaar samen werken!

Voorbereiding voor Frankrijk

Vorig jaar kreeg ik pas laat te horen dat ik naar Frankrijk kon! Dat kwam vooral omdat ik heel laat was met aanmelden! Toen heb ik binnen 2 dagen alles moeten inpakken, reis plannen en nog veel meer andere dingen regelen!

Het gene dat ik het leukste vond aan vorig jaar is de dagen dat wij als team vrij waren en leuke dingen met elkaar gingen doen! Hiervan heb ik super leuke herinneringen en ben ik zeker van plan om dat dit jaar met het team weer te gaan doen! Het enige verschil tussen dit jaar en vorig jaar is dat ik nu niet alleen hoef te gaan!

Dit jaar neem ik namelijk mijn beste vriend Sam mee. Samen gaan wij met de auto naar de camping toe! Daarvoor hadden we wel wat voorbereiding nodig voordat we daar heen kunnen. Het is handig om voor Frankrijk zo’n kastje (voor de tolwegen weetjewel!) te hebben waardoor jij ook op de openbare snelwegen in Frankrijk kan rijden! Deze moet je 2 weken van te voren aan vragen, dus ga jij dit jaar of volgend jaar naar Frankrijk moet je deze niet vergeten!

Ook is het super handig om een goede 2 weken te beginnen met je tas inpakken! Je hoeft natuurlijk nog niet alles in je tas te hebben, maar vaak komt er op hele gekke momenten in 1 keer iets te binnen schieten; Van hey, dit is best handig om mee te nemen. Schrijf dit dan lekker op zodat je een lijstje hebt van wat jezelf allemaal mee wilt nemen!


Mijn paklijst

Wat ik in ieders geval sowieso mee zou nemen is dit:

- Zwemkleding, in Frankrijk is het vaak nog net iets lekkerder weer als in Nederland. Als je de kans hebt om in je pauze een duik te nemen, zeker doen!

- Korte sokken, is lekker luchtig!

- Een kleine (of grote) Bluetooth box. Als je een dagje naar het strand gaat of een voetbal toernooi hebt op de camping zelf, kan muziek natuurlijk niet achterblijven!

Bucketlist Duo animatiewerk video's en vlogs

In mijn geval neem ik mijn videocamera en go pro mee! Samen met Sam ga ik voor TeamAnimation vlogs maken over de dingen die jullie niet zo snel zien van het animatie team!

Hierbij moet je vooral aan de dingen denken zoals voorbereidingen, shows, achter de schermen, pauze met collega's, het echte camping leven, wat we doen op vrije dagen en nog veel meer!

Dus vind jij het nou leuk om te kijken hoe het eruit ziet om in een animatieteam te werken? Volg ons op Instagram en Youtube: Bucketlist duo!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!