Wil jij deze zomer als Flex Topper naar Frankrijk meld je snel aan want vol = vol! Solliciteer snel of doe de test om erachter te komen of animatiewerk in het buitenland écht iets voor jou is.

Vive la France!

Vive la France!

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Daar is ie dan eindelijk. Mijn eerste zomerblog! Laat ik beginnen met mezelf even voor te stellen. Ik ben Lobke, 20 jaar en woonachtig in de mooiste stad van het noorden, Groningen.

Inmiddels kan ik ook bijna doorgaan als studiekeuzeadviseur, en dan vooral wat je niet moet kiezen! Waar ik bij een sportopleiding, verpleegkunde en toerisme steeds twijfelde te ben ik er eindelijk van overtuigd dat ik op de goede plek zit. De pabo. Mijn eerste stage was bij groep 1 en 2, toen was ik echt om. De hele dag kids om me heen, heerlijk vind ik het.

Animatiewerk

Afgelopen zomer en in de meivakantie heb ik ook al animatiewerk gedaan voor een ander bedrijf. Die zomer vond ik zo ontzettend leuk dat ik niet eens hoefde te twijfelen wat ik deze zomer wilde gaan doen. Animatie in een warm land! Inclusief Franse taal, cultuur en eten. Oui!

Een aantal weken geleden postte Team4Animation een ‘matchingselfie’ op Facebook. Op de achtergrond was een groot bord met allemaal campings, foto’s en teksten te zien. Verrek, dat kleine fotootje in de hoek lijkt toch wel heel erg op mijn sollicitatiefoto. Het enige wat ik kon ontcijferen was Le Lac, A2, 6-7 tot 23-8 en een foto die dus verdacht veel op die van mij leek. Helaas blijken er zo’n honderd campings in Frankrijk de naam ‘Le Lac’ te bevatten. Nog maar iets langer wachten dan!

Camping gevonden!

Vorige week was het dan eindelijk zo ver. Ik zat in de trein richting school en ik hoorde mijn mail plingen. Half in slaap keek ik toch maar even, en dat bezorgde me bijna een hartaanval. ‘Camping gevonden!’ was de titel. YES! Met een hartslag van 200 opende ik het mailtje.

Jij gaat deze zomer aan de slag op camping ‘Le Lac’ (ha, ik had gelijk!). Na enig speurwerk kwam ik er achter dat dit een super mooie camping in de Franse Alpen is. Meteen aan Le Lac de Serre Ponçon met veel natuur om me heen. De ANWB is zo slim geweest om de hele camping te filmen, waar ik ze eeuwig dankbaar voor ben. Ik weet nu al hoe schoon de wc’s zijn, hoe de receptie er uit ziet en wat de animatieplekken zijn. Top! Ik kom in een team van 10 andere campingmedewerkers, allemaal Fransen. Ik ben de enige Nederlandse. Slik. Dat wordt toch maar even een mailtje sturen naar mijn lerares Frans vrees ik! Mijn minst favoriete leraar ooit, maar hopelijk wil ze me helpen haar (waarschijnlijk) liefde voor de Franse taal over te brengen. Anders word het toch maar handen en voeten met mijn Franse collega’s.

Nu hoef ik alleen nog maar mijn reis te boeken bij Flixbus en dan ben ik er klaar voor! Vive la France, ik kom eraan! Het liefst vertrek ik morgen al, maar die laatste tentamens zullen helaas ook nog gemaakt moeten worden…

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!