Boerderij de Esrand: vijftig nieuwe vrienden

Boerderij de Esrand: vijftig nieuwe vrienden

Je kijkt al een tijdje uit naar dit moment, het trainingsweekend en natuurlijk het slapen op boerderij de Esrand! Eindelijk kun je nu ook in de praktijk oefenen hoe het nou eigenlijk moet dat animatiewerk. Met een dosis gezonde spanning stap je in de auto of de trein en dan …

Ontvangst

Je wordt welkom geheten met een superwarm onthaal waardoor je meteen in de stemming komt. Er draait al wat muziek en iedereen is heel blij. De spanning glijdt meteen van je schouders af. En opeens heb je er vijftig vrienden bij en dat is geen grap. Het voelt alsof je je long lost sisters opeens hebt gevonden. Iedereen is zoals jij: een entertainer in hart en nieren. Die klik voel je meteen!

Boerderij de Esrand

De boerderij is redelijk groot. Er zijn twee grotere slaapzalen en één kleintje voor 8 personen. Daar sliep ik. Het is redelijk open allemaal dus ik was blij dat ik oordopjes mee had omdat er ’s nachts nog wel eens lawaai op de gang was. Verder zijn er een paar wc’s en twee douches dus dat is een beetje behelpen maar dat maakt allemaal niet uit want je hebt toch geen haast. Ook is er een grote ruimte waar wordt gegeten en soms (bij slecht weer) een activiteit is, een (dans)zaaltje met een podium en buiten is er ook genoeg plek, hopen op zonnig weer! Na 4 dagen zal je de boerderij op je duimpje kennen. Voor mij voelde het een beetje als kamp in groep 8 of brugklaskamp maar dan voor volwassenen. Supergezellig dus! Je stoutste dromen over wakker worden met K3-muziek worden dit weekend werkelijkheid dus je stapt sowieso met je goede been uit bed. Ook zal je op een goede manier vermoeid weer terug naar bed gaan want je kan zoveel energie kwijt gedurende de dag.

Terug naar huis

Zondag.. tijd om naar huis te gaan… Je bent helemaal voorbereid voor de zomer. Je krijgt je kleding en danst nog één keer met z’n allen de minidisco. Vier dagen lachtherapie zitten erop. Tijd voor het afscheid van je vijftig nieuwe vrienden inclusief heel veel tranen en knuffels… Deze dagen op de Esrand blijven voor altijd een mooie herinnering. Ik kijk nu al uit naar de oud-medewerkerstraining voor een tweede zomer.

Over de blogger
Myrthe Frauenfelder
Myrthe Frauenfelder

In de zomer van 2017 heb ik 7 weken gewerkt als miniclubanimatrice op camping La Paille Basse vlakbij de Dordogne. Ook danste ik iedere avond de minidisco als een clowntje :). Vorig jaar kon ik op Lenny camping Le Coin Tranquille mijn energie kwijt waar ik het hele animatieprogramma mocht doen. Mijn zomers waren top en ik hoop dat ik jullie kan overhalen om ook een zomer (of meer!! ja ja ja) te werken voor Team4Animation.

alle blogs van Myrthe
Vacature bij deze blog
Avondentertainment op een grote camping

Avondentertainment op een grote camping

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022