Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Van springende student naar semi-stagiaire

Van springende student naar semi-stagiaire

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Hallo dan!

Misschien kennen jullie mij nog van mijn blogs over camping Le Douzou, waar ik twee maanden als animatrice heb gewerkt. Na deze toffe zomer in de Dordogne mag ik nu de drijvende krachten achter Team4Animation gaan helpen op kantoor in het pittoreske Alkmaar! Achter de schermen in plaats van er (letterlijk) voor 😉 Ik vertel jullie graag hoe ik hier terecht ben gekomen en hoe ik het animatiewerk heb ervaren!

Schermafbeelding 2015-11-17 om 14.19.12

Propedeuse Journalistiek: let’s start the party!

JE SUIS

Mijn naam is Lotte, ik ben 22 jaar en geboren in ‘s- Hertogenbosch. Ik studeer Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht. Na het behalen van mijn Propedeuse liet ik de touwtjes wat vieren en veranderde ik van stil studentje in springende stuiterbal. Logisch want: ik ging op kamers en hóe leuk is het om elke dag te doen wat je wil!? Dat liep een beetje uit de hand en resulteerde in feestjes, feestjes en…. feestjes.

 

Schermafbeelding 2015-11-17 om 13.59.03

Mijn klasje in het weeshuis Vajira in Sri Lanka.

POURQUOI TEAM4ANIMATION?

Na een jaartje op deze manier leven besloot ik de zomer van 2015 al die energie in iets nuttigers te stoppen. Wat was mijn plan? Ik had eerder al met weeskinderen gewerkt in Sri Lanka en dat was een hele speciale ervaring geweest. Nu wilde ik weer werk doen met kinderen. Wel moesten de cultuurverschillen niet zo aanwezig zijn als tijdens mijn periode in Azië. Ook wilde ik iets met mijn voorliefde voor de Franse taal en mocht een zekere feestvibe absoluut niet ontbreken.

Schermafbeelding 2015-11-17 om 12.34.07

Aquagym-workshop tijdens het trainingsweekend!

VIVE L’ÉTÉ!

Bovenstaande eisen + Google = animatiewerk op een Franse camping! In het treintje naar Alkmaar, luisteren naar de presentatie van Bart, kletsen met Vera en Jaimy, nog even op de foto en toen was het zover! Niks stond me nog in de weg om in Frankrijk de boel op stelten te zetten. Na een super intensief en heel leuk trainingsweekend kon mijn avontuur beginnen. Wat ik heb meegemaakt lees je hier.

Schermafbeelding 2015-11-17 om 14.56.51

Working @ the office! (Foto: Mitchel van Essen)

ET MAINTENANT?

Al vóór de zomer had ik contact met Richard over een eventuele stage bij Team4Animation. Mijn opleiding gaf hier in het begin niet echt toestemming voor, maar met een kleine omweg kan ik nu toch aan de slag. Als semi-stagiaire, dat wel, want ik werk veel vanuit huis en ben maar weinig op kantoor. Toch heb ik ontzettend veel zin om aan de slag te gaan en mee te werken aan een topzomer!        

WELKOM BIJ DE CLUB

 • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
 • Je slaapplek is een huisje op de camping
 • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!