Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Van knutselkoning(in) tot podiumbeest: verschillende animateurs op een rijtje

Van knutselkoning(in) tot podiumbeest: verschillende animateurs op een rijtje

3 minuten
29-06-2018
Manon Winter

Op de trainingen heb je natuurlijk een supergoede voorbereiding voor de zomer gehad, zodat je nu lekker kunt gaan knallen. Daar kom je een heleboel nieuwe collega’s tegen, die ook allemaal weer verschillende kwaliteiten hebben. Er zijn namelijk nog best wel veel verschillende animateurs. Een ding hebben ze zeker wel gemeen: het enthousiasme!

Het podiumbeest

Jawel, deze animateur vindt het top om op het podium te staan. Karaokeavond? Geen probleem. Even een showtje knallen? Leuk, doen we! Deze animateur vind je vaak op de wat grotere (show)campings, omdat hij of zij daar lekker vaak het podium op kan. Verschillende dansen en een stukje cabaret is meestal ook een eitje.

De knutselkoning(in)

Deze animateur vindt het top om lekker te miniclubben. Nieuwe creatieve knutsels worden aan de lopende band bedacht en voor een masker of een schilderwerkje draait deze animateur zijn hand niet om. Elke twee weken de knutsels herhalen hoeft niet. Nee, deze animateur heeft genoeg inspiratie voor de hele zomer. Deze animateur vind je meestal op de kleine- of familiecampings, waar hij of zij lekker kan kletsen met de families terwijl ze naar de miniclub komen.

De sportieveling

Lekker voetballen of een compleet sporttoernooi in het zonnetje? Ja prima! Deze animateur geniet optimaal als hij of zij lekker actief bezig kan zijn op de camping. Dit begint ’s ochtends al met aquagym of bootcamp, gaat door met een familietoernooi en dan ’s avonds nog even pingpongen. Of badminton. Of volleybal. Maakt allemaal niet uit, als er maar bewogen kan worden. Deze animateur vind je vaak binnen een team, waar hij of zij de sporten voor zijn/haar rekening neemt.

De fanatieke spelletjesspeler

Tikkertje, levend stratego, weerwolven of een vossenjacht? Het liefst allemaal op een dag, als het aan deze animateur ligt. Hij of zij vindt het heerlijk om een speurtocht voor te bereiden en uit te voeren. Vervolgens gaat deze animateur op pad om de hele camping mee te laten doen! Deze animateur vind je op een familiecamping, waar hij of zij de hele camping mee krijgt.

De alleskunner

’s Ochtends lekker aquagymmen en vervolgens door naar de miniclub om lekker te knutselen. De rest van de dag wordt er ook nog een speurtocht en een karaokeavond gehouden. Deze animateur kan het allemaal. Het ene is misschien wel net ietsjes leuker dan het andere, maar dat vindt deze animateur helemaal niet erg. Deze animateur kan helemaal zijn ei kwijt op kleine campings, omdat hij daar de gehele animatie voor zijn rekening kan nemen. Maar stiekem hebben we natuurlijk allemaal wel iets van deze animateur in ons 🙂

 

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!