Wil jij deze zomer als Flex Topper naar Frankrijk meld je snel aan want vol = vol! Solliciteer snel of doe de test om erachter te komen of animatiewerk in het buitenland écht iets voor jou is.

Van Frankrijk naar Expeditie Robinson

Van Frankrijk naar Expeditie Robinson

4 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Hai allemaal! Mijn naam is Marceliene, ik ben 27 jaar kom uit Alkmaar. Bijna 3 jaar geleden had ik een kantoorbaan en was ik enorm ongelukkig. Destijds heb ik mijn huisje en werk achtergelaten en vertrok ik naar Zuid Frankrijk om als animatrice aan de slag te gaan! Ik werd geplaatst op een camping die nog gebouwt moest worden.. Redelijk afzien dus, maar ook zóveel waanzinnige momenten beleefd! Want zoals je zelf weet, of komende zomer gaat meemaken, is er geen leukere baan op de wereld! Gelukkig realiseerde ik me tijdens die zomer dat ik veel meer geluk en energie uit mijn werk kan halen en werk ik nu als sportinstructeur en sta ik in de winkel bij All4Running.

Van de markt naar de zee

Dat is Expeditie Robinson voor mij. Maar bij gebrek aan duizenden volgers moet je toch echt wat doen om je grootste droom waar te maken. Daarom stond ik vorige week zaterdag van 9:30 (iets later dan gepland omdat mijn kruk onderweg op de fiets nog uit elkaar viel) tot 16:00 op die kruk op de markt in Alkmaar om stemmen te werven. Van 605 schoot de teller richting de 900, maar dat was nog lang niet genoeg. Daarom moest er nog een ludieke actie komen vond ik.. Woensdag zwom ik daarom in de Noordzee het woord ‘Robinson’. Ja dat was best koud.. Máár niks is te gek als je je doelen wilt bereiken en voor niks komt de zon op.. Bekijk het filmpje hier!

En toen?

Hierna werd mij gevraagd, wat ga je nou verder nog voor geks doen? Dat werd de playbackshow met de enige echte Hennie Huisman, afgelopen zaterdagnacht tijdens het feest Seventeen van Kris Kross Amsterdam. Ik was bloednerveus maar eenmaal op het podium toch stiekem als een vis in het water. Verstand op 0 en denkend aan de shows in Frankrijk moest dit toch ook wel lukken? Maar ruim 1000 man in de zaal maakte het toch wat spannender..Toch won ik!! 😀 Met een grote beker in mijn handen gingen Hennie, ik en de andere kandidaten in de polonaise over het podium. Mijn kinderwens is uitgekomen! Maar nu nog mijn volwassen wens..

In de krant

Waarom ik hier alles voor over heb?

Mijn hart gaat sneller kloppen van het zien van een berg waar ik op kan klimmen of een ander obstakel. Ik kan sinds de aankondiging niet goed slapen, ben bloedfanatiek, ga uitdagingen met liefde aan, neem geen blad voor de mond en zeg soms misschien wel iets te snel wat ik ergens van vind.. Het liefst ben ik zoveel mogelijk buiten, ik ben erg sportief, vind het geweldig om mezelf en anderen tot het maximale uit te dagen en te motiveren en houd eigenlijk ook ontzettend van lekker eten en goed slapen. Dat wordt dus nog een leuke uitdaging! Ook lijkt het me heel mooi om representatief voor mijn generatie te zijn en te laten zien dat we met veel minder middelen ook kunnen genieten en heel veel kunnen bereiken.

Lieve allemaal, nog tot 17:00 uur vandaag kan er gestemd worden met zowel je facebook account als je email! Héél veel dank! Stem via HIER en help mij een nieuwe droom verwezenlijken. Van animatrice naar een échte Robinson.

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!