Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Van animatrice naar stage op kantoor

Van animatrice naar stage op kantoor

2 minuten
01-01-2018
TOP Animation

In de zomer van 2012 ging mijn droom in vervulling. Animatrice op een camping in Italië! Al vanaf dat ik klein was antwoordde ik op de vraag ‘wat wil je later worden?’ dat ik animatrice wilde worden. Toen ik 16 was, wilde ik 18 zijn, want dan kon ik eindelijk weg. Toen 18 was, kwam het er niet meteen van (ik wilde namelijk ook graag een talencursus doen). Maar uiteindelijk, op mijn 22e, vertrok ik EINDELIJK richting Italië. Niet als campinggast deze keer, maar als animatrice.

Alhoewel ik Italiaanse taal en cultuur studeerde was het toch wel lastig hoor, al die kinderen die in het Italiaans een miljoen vragen aan je stellen.  Vooral omdat het natuurlijk niet het Italiaans was dat ik op de universiteit had geleerd, maar het Italiaans gesproken door kinderen die het zelf net leerden spreken! Na een maandje ging het gelukkig al een stuk beter en droomde ik zelfs in het Italiaans.

Na een onwijs gave zomer (inderdaad dé zomer van mijn leven!) en heel veel tekeningen later, kwam ik terug in Nederland. Gelukkig had ik niet heel veel tijd om te blijven treuren over het einde van de zomer, want twee weken later zou ik opnieuw naar la Bella Italia vertrekken; deze keer voor een uitwisseling.

Nu, twee jaar (inmiddels alweer bijna drie jaar!) verder, loop ik stage op het kantoor van Team4Animation. Ik wilde wel eens zien wat het team deed tijdens de wintermaanden. Tot mijn verbazing doen ze echt heel erg veel! Ik had nooit verwacht dat er zo’n berg werk te verzetten was voordat er iedere zomer weer 200 mensen aan de slag kunnen in Frankrijk en Italië.

Tijdens mijn stage help ik Bart met de marketing en ben ik een onwijs leuke website aan het opzetten waarop iedereen meteen kan zien op welke campings Team4Animation de animatie verzorgt. Ook ondersteun ik Tim in de communicatie met de Italiaanse campings (komt mijn kennis van het Italiaans toch nog van pas!).

Al met al, Team4Animation zorgt niet alleen voor een onwijs leuke zomer, ook op kantoor is het een onwijs gezellig team!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!