Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Van animatrice naar 'professioneel koekjes-eter' op kantoor

Van animatrice naar 'professioneel koekjes-eter' op kantoor

3 minuten
04-04-2019
Janiek Bouman

Toen ik in 2017 als animatrice bij Team4Animation begon, raakte ik gelijk in aanraking met het oranje-blauwe virus. Team4Animation en ik waren een goede match. Ik had een top zomer als animatrice op een kleine camping in de Drôme.


Reünie

Na de zomer kwam de reünie, daar maakte ik kennis met Richard, we raakten aan de praat over Dream4Kids, de zomer, de trainingen, het bedrijf en een goed half uur verder was een verdere kennismaking ingepland. Er lag namelijk een groot project voor Team4Animation in de toekomst en er werd nog gezocht naar iemand die dit op wilde pakken. Op die vraag zei ik volmondig ja! Ik moest tussendoor nog even afstuderen, maar met een beetje plannen kon ik twee dagen per week op kantoor werken en daarnaast afstuderen. Naast het grote programma-project kreeg ik ook de kans om mee te gaan als trainer, de leukste baan van Nederland!

De trainingsweekenden als trainer waren fantastisch, ik zag animateurs verdwaasd binnen komen en als echte entertainers vertrekken; klaar voor een zomer in Frankrijk. Deze weekenden gaven mij enorm veel plezier en energie! Toen de vacature vrij kwam voor chef-training wist ik; dit is wat ik moet doen. Ik was hard op weg om af te studeren vlak voor de zomer en had nog geen plannen voor wat ik daarna ging doen. De vacature kwam op precies het juiste moment vrij.


Droombaan

En zo kwam ik op het kantoor terecht; door een paar toevalligheden en het vinden en volgen van mijn passie bij Team4Animation. Maar wat doe ik dan nu eigenlijk op kantoor?

Als je dat aan mijn collega’s zou vragen komen er waarschijnlijk antwoorden als: “de koekjes-trommel leeg eten” of “de koekjes-trommel weer vullen” wat ik daarnaast doe is heel verschillend, wat mijn baan juist enorm leuk maakt. Je kan mij bellen voor vragen over de trainingen, je contract of het boeken van je reis, de animatieprogramma’s of andere vragen over de zomer. Tijdens de zomer verblijf ik twee maanden in Frankrijk om te zorgen dat de regiomanagers bij je langskomen op de camping en vragen van medewerkers en campings te beantwoorden.

Iedere dag reis ik vanuit Amsterdam naar Woerden met plezier; naast een onwijs leuke baan heb ik daar ook onwijs leuke collega’s bij gekregen. Op kantoor werken de liefste, gekste en leukste mensen, bijna iedereen is ook animateur geweest op een camping en dat merk je. Iedereen weet hoe het is om plezier te maken maar ook hoe het is om hard te werken. En de combinatie van dit alles maakt Team4Animation dé baan van mijn leven.

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!