Van animatrice naar 'professioneel koekjes-eter' op kantoor

Van animatrice naar 'professioneel koekjes-eter' op kantoor

3 Minuten
04 Apr 2019

Toen ik in 2017 als animatrice bij Team4Animation begon, raakte ik gelijk in aanraking met het oranje-blauwe virus. Team4Animation en ik waren een goede match. Ik had een top zomer als animatrice op een kleine camping in de Drôme.


Reünie

Na de zomer kwam de reünie, daar maakte ik kennis met Richard, we raakten aan de praat over Dream4Kids, de zomer, de trainingen, het bedrijf en een goed half uur verder was een verdere kennismaking ingepland. Er lag namelijk een groot project voor Team4Animation in de toekomst en er werd nog gezocht naar iemand die dit op wilde pakken. Op die vraag zei ik volmondig ja! Ik moest tussendoor nog even afstuderen, maar met een beetje plannen kon ik twee dagen per week op kantoor werken en daarnaast afstuderen. Naast het grote programma-project kreeg ik ook de kans om mee te gaan als trainer, de leukste baan van Nederland!

De trainingsweekenden als trainer waren fantastisch, ik zag animateurs verdwaasd binnen komen en als echte entertainers vertrekken; klaar voor een zomer in Frankrijk. Deze weekenden gaven mij enorm veel plezier en energie! Toen de vacature vrij kwam voor chef-training wist ik; dit is wat ik moet doen. Ik was hard op weg om af te studeren vlak voor de zomer en had nog geen plannen voor wat ik daarna ging doen. De vacature kwam op precies het juiste moment vrij.


Droombaan

En zo kwam ik op het kantoor terecht; door een paar toevalligheden en het vinden en volgen van mijn passie bij Team4Animation. Maar wat doe ik dan nu eigenlijk op kantoor?

Als je dat aan mijn collega’s zou vragen komen er waarschijnlijk antwoorden als: “de koekjes-trommel leeg eten” of “de koekjes-trommel weer vullen” wat ik daarnaast doe is heel verschillend, wat mijn baan juist enorm leuk maakt. Je kan mij bellen voor vragen over de trainingen, je contract of het boeken van je reis, de animatieprogramma’s of andere vragen over de zomer. Tijdens de zomer verblijf ik twee maanden in Frankrijk om te zorgen dat de regiomanagers bij je langskomen op de camping en vragen van medewerkers en campings te beantwoorden.

Iedere dag reis ik vanuit Amsterdam naar Woerden met plezier; naast een onwijs leuke baan heb ik daar ook onwijs leuke collega’s bij gekregen. Op kantoor werken de liefste, gekste en leukste mensen, bijna iedereen is ook animateur geweest op een camping en dat merk je. Iedereen weet hoe het is om plezier te maken maar ook hoe het is om hard te werken. En de combinatie van dit alles maakt Team4Animation dé baan van mijn leven.

Over de blogger
Janiek Bouman
Janiek Bouman

Coucou! Ik ben Janiek en stond in mijn eerste zomer in mijn eentje op camping La Chataigneraie in de Drôme. De zomer daarna sprong ik in de auto als regiomanager en werk ik nu fulltime op kantoor. Je komt mij tegen op de trainingen en in de zomer!

alle blogs van Janiek
Vacature bij deze blog
Kort maar krachtig aan de slag als entertainer!

Kort maar krachtig aan de slag als entertainer!

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022