Ga jij het animatie avontuur aan in 2024? Solliciteer dan nu!

Vakantie op eigen balkon

Vakantie op eigen balkon

3 minuten
18-06-2014
Lieve Snijders

Ik voel het nog niet, maar ik heb zomervakantie. Echt? Ja, echt!

Het is niet dat ik net eindexamen heb gedaan en me klem ga zuipen in Blanes of een ander oord (inmiddels is het al ruim vijf jaar geleden dat ik mijn havo-examen tekende, slik), mfaar feit is dat ook ik mijn laatste tentamens heb afgerond.

En dus zit ik nu aan een cocktail en geniet ik van de ondergaande zon, met als achtergrond een ritmisch muziekje en een persoonlijke ober die mijn tempo niet bij kan benen en me nog maar een mojito brengt. Grapje. Ik zit thuis.

Even had ik het fantastische idee om de auto te pakken en mijn camping van vorig jaar te bezoeken om alles alvast blauw en oranje te schilderen, als warm welkom voor mijn Team4Animation-opvolger. Toen bedacht ik me dat ik 1) geen auto heb en 2) de baas me dat schilderen niet in dank af zou nemen. Trouwens, die tolwegen in Frankrijk blijven een duur grapje en het is flauw dat je OV niet over de grenzen geldt. Ik bedoel, we zouden die globalisering wat meer moeten aanmoedigen, vind je niet?

Nu ik studievrij ben word ik overspoeld door tijd. Echt, ik ben er niet voor gemaakt. Ik wil actie, bezig zijn. Op de camping kon ik me dan ook uitleven, maar weet je dat een minidisco en voetbaltoernooi op een balkon gewoon niet te doen is?
Over voetbal gesproken, het zou zomaar kunnen dat jij dadelijk tijdens het WK op de camping aan het werk bent. En voor de goede orde gaan we ervan uit dat Nederland in de finale komt. Scheelt toch weer dat het vest van Team4Animation oranje is. Misschien is dat bewust gedaan. Ik bedoel, eens in de vier jaar zit die kans erin en het was toch crisis. Nou ja, waar het om gaat is dat je natuurlijk wel loyaal naar de Fransen moet blijven. Al mag je best je caravan of tent versieren met oranje vlaggetjes, dat heeft dan weer te maken met loyaliteit naar de Nederlandse campinggasten.

Nou goed, ik zal eraan moeten wennen dat ik deze zomer slechts tien dagen iets van Frankrijk zal zien en veel verder dan de zee, mijn surfboard en de plaatselijke bar zal ik niet komen. In de hoop dat daar karaoke is. Want dat was toch wel mijn favoriete activiteit. Verder dan de melding ‘u voldoet niet aan het profiel van de X-factor’ ben ik niet gekomen.
Ik bestel nog maar een cocktail.

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!