Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Urf…

Urf…

4 minuten
04-08-2015
Maxime Garritsen

Le 2 août

 Bonjour tout le monde,

Ik ben geïnspireerd, en daarom schrijf ik nog geen dag later mijn volgende blog. Dat, én vandaag had ik een vrij mislukte dag. Niet veel mensen bij mijn activiteiten en daarbij kon mijn avond die niet doorgaan, omdat het al te druk was bij de bar (VOETBAL!). Beetje jammer, want die middag heb ik twee uur rondgelopen om de activiteiten, waaronder de quiz, te promoten (oeps).

Hoe dit komt? Van alles wat. Planning ging niet helemaal goed; ik had geen idee dat er voetbal op tv was; en het feit dat ik hier de enige ben voor de animatie op een grote camping helpt ook niet mee. Er zijn voordelen in je eentje, maar ik merk wel vaker dat het lastig is om alles te organiseren… Bijvoorbeeld:

 1. Mijn hoofd zit continu vol met gedachtes: “Wat moet ik nog doen, wanneer ga ik dit doen, hoe moet het dan etc…” Erg vermoeiend…
 2. Promotie op een middelgrote camping is lastig… Een rondje promotie bij mooi weer is makkelijk: ik ga langs het zwembad en dan heb ik de helft gehad… Maar bij vies weer: IM-PO-SSI-BLE!
 3. Miniclub in m’n eentje opruimen… Jeej…
 4. Hele huishouden is trouwens pour moi… (En in een groot huis is dat extra veel…)
 5. Zijn er weinig mensen/niemand bij je activiteit? Je kan niet een rondje camping doen, want dan komen er misschien mensen en die loop je dan mis. En mijn camping is ook te groot trouwens…
 6. Beetje eenzaam. Ik praat wel met mijn Franse collega’s, en ook met de Engelsen en Nederlanders van Eurocamp en Canvas… Maar je hebt je eigen programma en daar ben ik druk mee bezig. Ik mis een maatje om alles bij kwijt te kunnen.
 7. Ik heb al zo’n vier weken niemand meer echt geknuffeld… Snik. Ik houd van knuffels… (Ik heb wel een pandaknuffel, maar die telt niet mee, want die is te klein.)
 8. Ik ben zo’n iemand die over alles kan twijfelen. En het is vrij lastig dat ik nu zelf de knoop moet doorhakken als ik wat wil… Ik word er wel steeds beter in, maar overleg zou toch fijner zijn. Dat maakt het vaak zo veel duidelijker.
 9. Ik heb nog geen één kruiswoordpuzzel volledig kunnen oplossen. Dus dan maar woordzoekers maken.

Ook nog voordelen? Ja hoor:

 1. Ik leer hier superveel van! ZELFSTANDIGHEID, FRANSE TAAL EN CULTUUR, COMMUNICATIE… Uuh… … Koken? … Schoonmaken?… Uuh… Vast wel meer, maar nu ben ik in een depressieve stemming…
 2. Ik zou willen zeggen: ik maak vrienden voor het leven, maar dat is nog niet echt gebeurd…
 3. Ik krijg extra veel aandacht van de kinderen als ze van mij animatie krijgen. (JUF JUF JUF! Wil je dit voor me knippen/ Wil je met me spelen/Ik wil je wat laten zien!). En dat vind ik wel superleuk!
 4. Wanneer je alleen werkt, mag je het hele programma zelf verzinnen. En ik mag dus ook alle voorbeeldknutsels maken. Heerlijk om te ontspannen 🙂

Krijg geen verkeerd beeld hoor. Het is hier heel vaak leuk… Maar vandaag gewoon niet… Urf

Dus slaapzacht…

Bisous Maxime

 

P.S. Ik heb dit een dag later gepost, en vandaag was wel weer een superdag. Kroontjes geknutseld en als avondactiviteit tennis. Jeej!

WELKOM BIJ DE CLUB

 • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
 • Je slaapplek is een huisje op de camping
 • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!