Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Typical me

Typical me

5 minuten
03-08-2016
Anne van der Zee

En dan ben je alweer op de helft! Al vier weken zijn omgevlogen, en ook nog maar vier weekjes te gaan. De tijd vliegt om, en ik moet er nog niet aan denken om naar huis te gaan. Gelukkig heb ik nog even om te genieten van de lieve kinderen, mijn geweldige collega’s en het mooie weer! De afgelopen twee weken stonden in het thema van ‘Typical me’. Typische Anne acties zullen in deze blog worden uitgelicht…

FB_IMG_1469150981799

Druk, druk, druk!

De afgelopen twee weken hebben we keihard gerepeteerd voor twee nieuwe shows, Burlesque en Tarzan. Beide hebben we in één week erin gestampt, en dan is het na het opvoeren van zo’n show natuurlijk tijd voor een feestje! Na het opruimen proosten we eerst op de mooie avond, en daarna gaat het feest vaak verder in Latino, een strandtent een paar minuten verderop. Dat Latino maar tot 2 uur open is, maakt niet dat de avond dan ook is afgelopen. Nee hoor, we gaan gewoon afterparty’en op het strand! Zet alleen wel je fiets op slot, want na zowel Tarzan als Burlesque is er een fiets gestolen, waarvan één van mij… Ik moest twee fietsen vastmaken met één slot, maar blijkbaar had ik alleen die andere fiets op slot gezet, waardoor de mijne nu de dupe is. Ik weet het, typisch Anne… In ieder geval, strandfeesten zijn erg leuk. Zo zaten we daar tot 5 uur, met 4 gitaren en een hoop gezelligheid, en de wekker ging de volgende dag weer om 9 uur. Geen probleem! Bonjour tout le monde!

Europark

Wees gerust, we zijn nog niet klaar! Op een vrije zondagavond gingen we met een paar collega’s naar Europark, een super grote kermis met voor ieder wat wils. Met zijn allen gingen we in het Funhouse, leuk voor kinderen, maar zeker niet minder leuk voor ons. Na alle gekke trappetjes, draairollades en noem maar op overleefd te hebben, kwamen we voor het einde bij een ronddraaiende loop, waarin je kan rennen. Anne wilde alleen graag iets anders proberen dan rennen. Anne wilde al staande een rondje meedraaien, naar voorbeeld van Chantal en Dylan op de kermis in Groningen. Om het beter uit te leggen, dan sta je dus met je handen boven, voeten onder, en draai je eerst naar horizontaal, dan op de kop, andere horizontaal en dan ben je er. Ik lag echter al na de eerste horizontaal op de grond. Het moet er grappig hebben uitgezien, want iedereen lag in een deuk, inclusief ikzelf. Later kwam ik er pas achter hoe hard ik eigenlijk gevallen was, want ik viel op mijn schouder, en kon de dagen erna amper mijn arm bewegen. Maar maakt ook niet uit, de pijn is inmiddels (na een week) bijna weg, dus ik overleef het wel.

Burlesque

13716084_10153796589261884_5890903946517772683_nIn de show Burlesque speel ik één van de hoofdrollen, namelijk Tess, de directrice van Burlesque, een nachtclub vol met mooie danseressen en glitter en glamour. Bij het openingsnummer, waarbij ik zowel moest zingen als dansen, moest ik op een gegeven moment op een mini trappetje staan. Je raadt het al, op mijn hoge hakken stond ik daar als Queen B, maar met een kleine beweging kwam mijn hak net over de achterste rand van het trappetje en wiebelde ik ongemakkelijk heen en weer om me vervolgens zelf op te vangen aan de rode décorletters van Burlesque (zie foto). Gelukkig stond ook Maeva naast mij om me op te vangen, en het een beetje minder ongemakkelijk te maken voordat ik helemaal zou vallen. Maar, show must go on! Ook al schaamde ik me wel een heel klein beetje…

Vrije tijd

Genoeg over de gênante acties, laten we het over iets leuks hebben. De vrije dagen! Afgelopen zondag zijn we met collega’s die vrij waren naar een rivier geweest. Ook al begon de dag bewolkt en had het ’s nachts geonweerd, toen we aankwamen bij de rivier brak zelfs de zon door en kon de mooie dag beginnen! Het was een heerlijk, rustig gebied waar maar weinig mensen waren en je dus intiem kon genieten van het water en de omgeving. Als Tarzan slingerden we aan een liaan en sprongen we vanaf rotsen in het water. Ja mam, het water was diep genoeg hoor! De dag hebben we afgesloten met een etentje in een chinees restaurant, super gezellig! Over eten gesproken… gisteravond hadden we ook vrij en zijn we naar een Nederlandse snackbar geweest in Marseillan-Plage, het werd namelijk hoogtijd voor Hollandse kost. Broodje kroket met mayo, ik heb je gemist! Zelfs de Fransen waren er redelijk over te spreken!

FB_IMG_1468493404256

Naast deze verhalen is er natuurlijk elke dag wel iets te beleven op de camping, maar het is te veel om in één blog op te noemen! Het campingleven bevalt me nog steeds geweldig en ik hoop nog veel leuke avonturen te beleven in mijn laatste weken hier. Ik zal alvast gaan nadenken over mijn volgende blog, à tout!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!