Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Top 10 irritaties als animateur/-trice

Top 10 irritaties als animateur/-trice

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Omdat ik zelf geen ervaring heb als animatrice op een camping heb ik aan mijn lieve collega’s gevraagd om mij een lijstje met irritaties/ergernissen die je meemaakt op de camping als animateur/-trice te sturen, zodat ik daar een leuke top 10 van kon maken. Verrassend genoeg kreeg ik soms flinke lijsten toegestuurd. Er zitten vast en zeker veel herkenbare dingen bij, die heel irritant zijn maar waar je achteraf wel om kunt lachen. Heb jij nog voorbeelden? Laat het weten in een reactie!

Hier komt ‘ie dan:

1. Stipt op nummer één: ouders die hun kinderen letterlijk droppen bij de miniclub en vervolgens ook nog eens véél te laat hun kroost komen ophalen: “Oh, was de miniclub tot twaalf uur? Ik dacht tot één…”

2. Kinderen die je het leven zuur maken tijdens activiteiten of die continu ruzie maken.

3. Stalkende kids bij je accommodatie: weg privacy!

4. Minstens 10 keer per dag in het zwembad gegooid worden, met kleren en al en met je telefoon nog in je broekzak..

5. Kinderen die tijdens de splashdance of minidisco aan je benen en armen gaan hangen, zodat je niks meer kunt (zie Ilse op de foto als voorbeeld).

6. Gasten die vragen of je dit werk altijd doet, en of je dit doet voor je werk of opleiding. En als je het 15 minuten hebt uitgelegd, ze het nog steeds niet snappen..

7. Ouders die óók hun allerkleinsten droppen bij de miniclub, terwijl het toch écht pas vanaf 4 jaar is.

8. Geen animo voor je activiteit, óf mensen die een half uur te laat komen en ook nog mee willen doen.

9. Het feit dat je twee maanden in de zon werkt, en alleen maar bruine armen, een bruin gezicht en semi bruine benen hebt. Die lijntjes blijf je nog tot december zien.

10. Beestjes: wespen, spinnen, muggen, mieren, motten, noem maar op. En áltijd op de plek waar jij even rustig wilt gaan eten of slapen.

Maar ondanks dit lijstje heb je evengoed de zomer van je leven, toch?

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!