Wil jij deze zomer als Flex Topper naar Frankrijk meld je snel aan want vol = vol! Solliciteer snel of doe de test om erachter te komen of animatiewerk in het buitenland écht iets voor jou is.

Toch weer naar Frankrijk!

Toch weer naar Frankrijk!

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Voor ik mijn allereerste blog hier bij Team4Animation lanceer, is het wel zo netjes om me even voor te stellen, nietwaar?

Mijn naam is Lieve, 22 en ik heb er inmiddels twee geweldige zomers in Frankrijk op zitten via Team4Animation. Ik woon in de Parel van het Zuiden (dit wordt dan ook wel ‘Breda’ genoemd). Ik serveer taco’s en tortilla’s in een Mexicaans restaurant, ik sport een aantal keer per week (geen minidisco, maar hardlopen en ik ben vaste gast bij de sportschool), daarnaast ben ik vrijwilligster bij een ontwikkelingsorganisatie en heb ik ook nog tijd om mijn vriendinnen te zien en natuurlijk op stap te gaan. In mijn vrije tijd studeer ik trouwens Sociaal Pedagogische Hulpverlening.

Naast dit alles schrijf ik graag. Vandaar dat ik jullie graag het één en ander wil laten lezen over de ins & outs van een Team4Animationer. Want naast dat je een mooie zomer zult hebben, zijn er soms ook valkuilen waar je niet direct aan zult denken. Die zorgen er overigens wel voor dat je een onvergetelijke tijd tegemoet gaat. Dat dan weer wel.
Zo belandde ik tijdens mijn eerste zomer op een camping waarbij de eigenaren zelf totaal geen ervaring hadden met het runnen van een camping. Het idee dat er naast mij nog ander personeel ingehuurd zou moeten worden was dan ook niet in hen opgekomen. Zo holde ik af en toe op en neer om biertjes te tappen achter de bar (vol trots kan ik zeggen dat dit Heineken was), kreeg ik soms prompt een telefoon in mijn handen geduwd om voor die vriendelijke Hollanders aan de telefoon een plekje in de schaduw te reserveren en had ik natuurlijk ook nog mijn eigen animatieprogramma.
Na de eerste zomer kon ik terugkijken op een bewogen werkvakantie, waarbij ik veel heb geleerd en nieuwe ervaringen heb opgedaan. Het stokbrood en de vin blanc miste ik dan ook direct en dus was het logisch dat ik de zomer erop weer naar Frankrijk vertrok. Een andere camping dit keer, maar opnieuw een fantastische tijd.

Net toen ik mijn eigen vakantie geboekt had voor komende zomer, kwam er toch nog iets leuks op mijn pad: in de meivakantie werk ik op een grote vijfsterren camping in Zuid Frankrijk. Ik ben benieuwd! Dit is dan ook de mentaliteit die je zult moeten bezitten: flexibel zijn. En onthoud: het komt altijd allemaal goed. En zo niet, dan toch. Het blijft spannend als je niet precies weet waar je terecht komt. Maar dit maakt het ook wel zo leuk. In ieder geval ga ik mezelf opnieuw klaarstomen. Wat pasjes voor de minidisco herhalen, knutselideeën opdoen, mijn Franse woordenboek er nog eens bijpakken en niet te vergeten: ik drink er alvast wat wijntjes op. Die zullen daar toch beter smaken, maar hé, het gaat om het idee!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!