Wil jij deze zomer als Flex Topper naar Frankrijk meld je snel aan want vol = vol! Solliciteer snel of doe de test om erachter te komen of animatiewerk in het buitenland écht iets voor jou is.

Time flies when you’re having fun

Time flies when you’re having fun

4 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Drie weken geleden stapte ik samen met campingcollega Lisa en Team4Animation collega Bo op de trein, die vanuit Amsterdam Centraal richting de Vendée vertrok. Drie weken later weten we dat we 3e zijn geworden op het WK voetbal en dat de Tour de France al ruim over de helft van de te berijden route is.

Ik zit hier met kleine oogjes en met een voldaan gevoel achter mijn laptop, nadat we als team -met enkele personeelsleden van de camping- tot in de late uurtjes (of de vroege morgen…net hoe je het zeggen wilt) de laatste werkdag van de week hebben afgesloten, door met z’n allen in Club Buddha het laatste restje energie uit ons lichaam te dansen. Vandaag (red. zondag) dus een dag om de energietank weer aan te vullen om volgende week opnieuw een top animatieprogramma te draaien, waarbij de campinggasten weer optimaal in hun behoeften kunnen worden voorzien. Zaterdagavond had ik de 70s-disco gedraaid, wat ook weer een groot succes was!

In drie weken kan veel gebeuren, maar gelukkig heeft het Zomerjobs de goede beslissing gemaakt om dit team bij elkaar te zetten. Niet alleen beschikt ieder individu van ons team over uitstekende en uiteenlopende animatiekwaliteiten, maar is dit animatieteam ook echt een team. Een team dat elkaar aanvult op basis van ieders kennis en ervaring om de kwaliteit van de te organiseren activiteiten hoogstaand te houden. Een team dat elkaar steunt in persoonlijke en algemeen moeilijke tijden, die ook zeker in dit team aan de orde zijn. Maar dit is vooral een team die ten alle tijden Plezier (met een hoofdletter P) heeft in het werk dat men met elkaar verricht, Plezier heeft met elkaar en Plezier maakt met de campinggasten. Het is soms goed doorzetten met bijvoorbeeld het oefenen van bepaalde dansjes voor de Sketchshow of de Musical Grease, maar het eindresultaat is altijd iets waar de campinggasten in positieve zin aan zullen terugdenken, wanneer zij Village de la Guyonnière zullen verlaten.

Village de la Guyonnière is niet alleen ontzettend leuk voor de campinggasten, maar ook voor de regiorijders (Nina, Ellard en Marloes) die het toch ook wel heel gezellig vinden om langs te komen op deze camping. Verjaardagen hebben we inmiddels ook al veel gevierd. Zo is naast Barmedewerkster Chloé, onze Franssprekende Spanjaard Miguel -wie tevens deel uitmaakt van het 7-koppige animatieteam- ook onlangs jarig geweest. Ook ‘The Big Boss’ van Zomerjobs Richard heeft onlangs zijn verjaardag op La Guyonnière mogen vieren. Hij was onder andere aanwezig voor de promotie en de start-off van een nieuw project wat hij in Zomerjobs wilt integreren: De Lenny Club. Mascotte ‘Lenny the Fox’ is beter herkenbaar voor zowel de kinderen als alle andere campinggasten en de Lenny Club is vanuit financieel oogpunt een beter concept voor bijvoorbeeld merchandising , dan werkkleding van een ‘klein’ bedrijf in Alkmaar dat de animatie voor campings in Frankrijk en Italië verzorgt. Voor wie de komende jaren voor Zomerjobs wil blijven werken , is het heel goed mogelijk dat jij dus ook in de nabije toekomst in een rood of een groen T-shirt de animatie zal gaan verzorgen!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!