Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Een kijkje thuis bij TeamAnimation

Een kijkje thuis bij TeamAnimation

3 minuten
03-04-2020
TOP Animation


Daar zitten we dan. Van het ene op het andere moment zit ons hechte team door het coronavirus thuis. Het kantoor in Woerden en in Groningen is zo goed als leeg, maar we werken net zo hard (of misschien zelfs nog wel harder) door vanuit huis. En dat is even wennen.

Er wordt deze weken heel wat 'ge-zoom-ed', 'ge-hangout-ed' en 'ge-slack-ed' om met elkaar in contact te blijven. Om even te horen hoe het iedereen vergaat, of we allemaal nog gezond zijn en om elkaar te helpen. Het werk gaat gewoon door. We missen elkaar heel erg, maar maken er het beste van!


Richard (Eigenaar & Oprichter TeamAnimation)

Voor Richard is het even wennen, de intelligente lockdown en het thuiswerken. "Ik ben trots op het team en de weerbaarheid en creativiteit die ik nu zie. Thuis balanceer ik telkens tussen de aandacht voor mijn bedrijf en de kids. Ik wil er zijn voor alles en iedereen, maar ook de kinderen verdienen aandacht en missen hun juffen en vriendjes op de opvang. Ik merk dat ze alles ook wel weer relativeren. 'Straks als iedereen weer beter is, mogen we toch weer naar de juffen?'."


Jeroen (Eigenaar TeamAnimation)

Voor Jeroen is deze periode sowieso al heel bijzonder. Hij is net vader geworden en ook nog eens verhuisd. "Omdat we net verhuisd zijn ben ik nog druk bezig met het inrichten van m'n werkplek. Op dit moment ben ik aan de keukentafel weer aan het opstarten!"

Marie-Cécile (Accountmanager)

Van de gezelligheid op kantoor naar een stil huis was voor Marie-Cécile wel even een gekke gewaarwording, maar die stilte heeft soms ook z’n voordelen. "Ik heb een prima werkplek hier en ben blij dat ik niet helemaal alleen woon! Ik probeer een beetje af te wisselen tussen de keukentafel en mijn bureau, zodat ik mijn huisgenoot wel ook nog wat ruimte geef!" Soms moet ze ook even de broodnodige lichamelijke oefening doen, "ik zit er namelijk niet altijd even warmpjes bij met deze temperaturen, want ik woon nog in een oud huisje zonder centrale verwarming."


Rodin (Accountmanager & Coördinator FR)

Rodin was al aan thuiswerken voor TeamAnimation gewend nadat hij naar Frankrijk verhuisde. "Ik moet eerlijk zeggen dat het af en toe lastig is om de concentratie te behouden. Maar ja, dat zouden jullie denk ik ook hebben met zo'n prachtig uitzicht." Rodin is trots op het team en dat het zo goed gaat bij iedereen. "Borst vooruit, optimistisch blijven en er voor elkaar zijn. In ieder geval voel ik me nu niet meer zo alleen als 'thuiswerker' haha."


Tom (Accountmanager & Coördinator NL)

Tom is onlangs verhuisd naar een woning met een extra kamer, wat nu erg goed van pas komt. "Deze is direct ingericht als kantoor aan huis. Geluk bij een ongeluk, al mis ik mijn collega’s natuurlijk wel live. Laten we hopen dat we hier snel een punt achter kunnen zetten!"


Renske (Marketing)

Renske heeft zoveel mogelijk geprobeerd om haar werkplek van kantoor thuis na te maken. "Ik heb een werkplek in onze woonkamer gecreëerd, want daar is het lekker licht en kan ik fijn naar buiten kijken." Ze mist de gezelligheid van kantoor, "maar gelukkig hebben we ook veel online contact via videobellen en kunnen we juist nu lekker creatief zijn en nieuwe ideeën uitrollen om onze entertainers en ouders met kinderen te blijven vermaken."


Aïshya (Recruitment)

Ook voor Aïshya is deze situatie even wennen, maar ze blijft positief. "Ik ben net verhuisd naar een nieuwe kamer met nieuwe huisgenoten. Ik moet zeggen, die heb ik in deze twee weken goed leren kennen haha!" Het thuiswerken bevalt haar nog prima. "Ik heb voor mijzelf een ritme gecreëerd en dat werkt goed! Ook ben ik achter vele nieuwe talenten gekomen, zoals schilderen. Nooit gedaan, maar hé je moet toch wat in quarantaine. Samen met het team staan wij sterk, Wij kunnen dit!"


Dionne (Recruitment)

Dionne heeft haar laptop bij haar ouders thuis neergezet. "Aan het bureau in mijn oude kamer bij mijn ouders neem ik nu contact op met de leukste entertainers. De foto's uit mijn kinderjaren hebben plaats moeten maken voor mijn laptop, toetsenbord en muis. De bureaustoel van mijn broer heb ik ook stiekem ingepikt!"


Lauren (Afstudeerstagiaire)

Lauren is druk bezig met haar afstudeerstage. "Ik ben terug bij mijn ouders ingetrokken en gelukkig hebben we een mini-bureautje naar boven kunnen halen op mijn oude zolderkamertje". Het is druk in huis met haar ouders, haar broertje en twee zusjes. Gelukkig houden ze rekening met haar, vooral tijdens de vele online meetings. "Dan komt mijn moeder nog een enkele keer binnen met een kopje thee en wat lekkers, verwend word ik wel."


Pien (Stagiaire Recruitment)

Voor Pien is het best wel wennen om nu vanuit huis haar stage te moeten doen. "Je mist wel het kantoorgevoel en je collega's, maar toch heb ik wel mijn ritme gevonden. Het grootste voordeel is dat ik nu non-stop uit mijn grote lievelingsmok thee kan drinken." Ondanks de vervelende omstandigheden, is ze heel blij met hoe we het als team doen. "Een groot hartje voor het team van TeamAnimation, als je goed kijkt zie je hem op de foto!"


Manon (Stagiaire Sales)

Manon is onze Franstalige stagiaire. Zij werkt als enige nog op kantoor en daar zijn we heel blij mee, want daarmee blijven ook onze groene plantvrienden in leven. "I took possession of the office in Woerden where I work alone and I can get there in 5 min by bike. I've made my office a green space that allows me to feel a little more Zen thanks to the plants."


Manon (HR)

Manon wisselt het werken bij haar vriend in Gorinchem af met haar kamer in Utrecht om haar plantjes even water te kunnen geven. "In Gorinchem is meer ruimte en er zijn ook meer mogelijkheden om buiten te sporten, een perfecte quarantaineplek dus! Ik wissel een beetje tussen de keukentafel en de bank." Thuiswerken was de eerste week nog wel fijn voor Manon, maar nu vindt ze het een beetje saai worden. "Hoewel ik nu wel vaker buiten ben en meer tijd maak om te sporten, dus dat is wel fijn."


Luc (Trainingen & Projecten)

Luc ziet ook wel de voordelen van het werken vanuit huis. "Thuiswerken is op z'n tijd best wel lekker. Je kan fijn doorwerken en krijgt meer af in een kortere tijd. Ik moet wel zeggen dat ik mijn collega's erg mis en dan zijn de meeting momenten via de hangout fijn om toch contact te hebben met ze."


Josefien (Events)

Josefien is twee weken geleden met planten en al verhuisd van Breda terug naar haar ouders in Franeker. "Eerst was het toch even m’n draai vinden, maar ondertussen heb ik deze gevonden aan het bureau op m’n slaapkamer met lekker wat muziek aan kom ik deze thuiswerkdagen wel door."


Joëlle (Afstudeerstagiaire)

Bij Joëlle dringt de werkelijkheid nu ook wel echt door. "Corona roept veel creativiteit op, maar maakt er bij mij ook een chaos van. Ik vind het heerlijk om thuis te werken, omdat ik dan veel productiever ben dan op kantoor. Dat is dan ook wel het enige voordeel, want ik mis de gezelligheid, het lachen, het sparren, de creatieve ideeën van anderen enorm!" Joëlle studeert momenteel af en gelukkig kan vooralsnog alles gewoon doorgaan. "Alles gaat online via Teams of Hangouts en iedereen denkt met elkaar mee. Heel erg fijn!"

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!