Team4Animation is nu TeamAnimation

Team4Animation is nu TeamAnimation

2 Minuten
12 Dec 2019

Een paar weken geleden was het de reünie van het seizoen. Een groot feest met alleen maar entertainers die het afgelopen seizoen de zomer van hun leven hebben gehad. Zoals ieder jaar gaan we met z'n allen helemaal los op de meest foute muziek, maar dit jaar was er ook tijd voor iets anders: de bekendmaking van een nieuwe naam!

Waarom een nieuwe naam?

Sinds januari 2019 horen Team4Animation en Animatiewerk bij elkaar. We hebben de twee merken naast elkaar laten bestaan. Wil je in het buitenland aan de slag: Team4Animation. Wil je in Nederland animatiewerk doen: Animatiewerk. Vanaf nu is het veel simpeler: TeamAnimation. Smiles unlimited. Waar dan ook in Europa! Het is één organisatie, één familie en ook één gevoel. En zeg nou eerlijk... Die "4" was toch ook onhandig in te typen?
We hebben meteen de huisstijl een opfrisbeurt gegeven. Wel hebben we nog twee websites: zomerjobs.nl en animatiewerk.nl. Solliciteren voor campings in het buitenland via Zomerjobs.nl en solliciteren voor campings in Nederland op Animatiewerk.nl.

Duidelijk verhaal, toch?

Solliciteren voor een park in Nederland? Klik hier.
Solliciteren voor een camping in het buitenland? Klik hier.

Wil je meer weten over de nieuwe naam? Lees dan het persbericht.

Over de blogger
Jeroen Fermont
Jeroen Fermont

Hoi, ik ben Jeroen. Mede-Eigenaar van TeamAnimation. Wat begon als een simpele zomer eindig de in een échte verslaving. Nu ben ik zo'n 24/7 bezig om TeamAnimation met fantastische collega's beter te maken.

alle blogs van Jeroen
Vacature bij deze blog
Avontuurlijk animatiewerk

Avontuurlijk animatiewerk

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022