Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Team4Animation is nu TeamAnimation

Team4Animation is nu TeamAnimation

2 minuten
12-12-2019
TOP Animation

Een paar weken geleden was het de reünie van het seizoen. Een groot feest met alleen maar entertainers die het afgelopen seizoen de zomer van hun leven hebben gehad. Zoals ieder jaar gaan we met z'n allen helemaal los op de meest foute muziek, maar dit jaar was er ook tijd voor iets anders: de bekendmaking van een nieuwe naam!

Waarom een nieuwe naam?

Sinds januari 2019 horen Team4Animation en Animatiewerk bij elkaar. We hebben de twee merken naast elkaar laten bestaan. Wil je in het buitenland aan de slag: Team4Animation. Wil je in Nederland animatiewerk doen: Animatiewerk. Vanaf nu is het veel simpeler: TeamAnimation. Smiles unlimited. Waar dan ook in Europa! Het is één organisatie, één familie en ook één gevoel. En zeg nou eerlijk... Die "4" was toch ook onhandig in te typen?
We hebben meteen de huisstijl een opfrisbeurt gegeven. Wel hebben we nog twee websites: zomerjobs.nl en animatiewerk.nl. Solliciteren voor campings in het buitenland via Zomerjobs.nl en solliciteren voor campings in Nederland op Animatiewerk.nl.

Duidelijk verhaal, toch?

Solliciteren voor een park in Nederland? Klik hier.
Solliciteren voor een camping in het buitenland? Klik hier.

Wil je meer weten over de nieuwe naam? Lees dan het persbericht.

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!