Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Summer, I’m ready for you!

Summer, I’m ready for you!

4 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw. Animatiewerk in de zomer, kom maar gauw! Kan jij ook niet wachten tot het eindelijk zomer is? Lees dan maar gauw mijn eerste belevenis. 

Nou, daar komt ‘ie dan. Mijn allereerste blog voor Team4animation. Überhaupt mijn allereerste blog. Laat ik daarom maar beginnen om mij voor te stellen. Ik ben Barbara, 21 jaar en 4e jaars ALO student. Ik studeer in het mooie Amsterdam en woon in een dorpje hier vlakbij, genaamd Landsmeer. Deze zomer gaat er veel veranderen. Als alles goed gaat, ben ik straks namelijk afgestudeerd gymdocent én ga ik 1,5 maand op een camping in het buitenland werken, als jawel: animatrice! Een hele mooie nieuwe ervaring. En deze ervaring begon met mijn trainingsweekend op 16 maart.

There we go!

Ik haal de paklijst tevoorschijn en pak alles keurig in op volgorde, zodat ik niks zou vergeten. Maar ik zou geen Barbara heten om iets, (lees: veel) te veel, kleding mee te nemen. Ondanks dat ik maar 4 dagen weg ben, heb ik  weer genoeg kleding mee “want je weet meer nooit”, is mijn motto. Met een koffer die uiteindelijk met veel gesjor en getrek dichtgaat, begin ik aan mijn lange treinreis naar Boxmeer. Hier vindt het trainingsweekend plaats. Onderweg zet ik lekker een muziekje aan, schijnt er een heerlijk lente zonnetje en droom ik weg richting het trainingsweekend.

Eenmaal aangekomen op de boerderij beginnen we meteen met die heerlijke minidisco dansjes. Iedereen danst met veel enthousiasme mee. Je kan zien dat er thuis veel geoefend is. Maar de minidisco is niet het enige wat we uitgevoerd hebben. ’s ochtends vroeg wakker worden, uiteraaaaaard beginnen met de minidisco, activiteiten voorbereiden, promoten, uitvoeren en lijmen naar de volgende activiteit met mijn heerlijk enthousiaste GROEPJE? C!, de emotie bus waarbij gekker dan gek niet gek genoeg is, the one minute of fame, nog meer minidisco dansjes, zingen bij het kampvuur, en noem het maar op. En ohja, het overheerlijke eten wat onze de trainers alias chefkoks voor ons gekookt hebben, kan ik niet natuurlijk niet vergeten.

Het leukste trainingsweekend ooit

Nou denk je misschien, leuk hoor… om al die opdrachten te lezen, maar om een indruk te krijgen over hoe mijn trainingsweekend nou echt was is hier de link! https://www.youtube.com/watch?v=VDDVQfVhHKY

300% GEVEN IS 100% KRIJGEN

Dat is iets wat ik zeker gedaan heb. Tijdens het trainingsweekend heb ik heerlijk genoten van alles om mij heen. Wat hangt er een fijne sfeer. De trainers zijn enthousiast en dat word ikzelf ook. Dit enthousiasme blijft mij het hele weekend bij. Soms een beetje té. Opmerkingen die zomaar mijn mond uit floepen zonder na te denken en acties waar ik ook weer eens niet bij nadenk (ik ga het hier niet hebben over dat vaatdoekje…) Lekker enthousiast, niet nadenken en gewoon gek doen, zijn woorden die niet alleen bij mij passen, maar ook bij dat leuke werk wat ik straks de hele zomer lang mag doen!

foto van Team4Animation.

#Oranje-Blauwiswauw

Wat hebben we veel geleerd dit weekend. Mooie momenten met elkaar beleefd, gek gedaan, gelachen en serieus geweest. Als kers op de taart hebben we allemaal dat mooie shirt gekregen, wat ik de terugweg niet meer uit heb gedaan. We zijn samen één geworden door deze mooie verbintenis: Oranje-Blauw is wauw!

Dit trainingsweekend in maart was een voorproefje voor het echte werk in de zomer, en 1 ding weet ik zeker: laat die zomer maar komen!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!