Wil jij deze zomer als Flex Topper naar Frankrijk meld je snel aan want vol = vol! Solliciteer snel of doe de test om erachter te komen of animatiewerk in het buitenland écht iets voor jou is.

Stichting De Ster en TeamAnimation

Stichting De Ster en TeamAnimation

2 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Bij TeamAnimation doen we er alles aan om mensen te ontzorgen, van groot tot klein en daarom ondersteunen wij de Stichting De Ster. Stichting De Ster biedt kinderen en jongeren leerkampen en tijdens deze kampen leren zij over zichzelf, over anderen, met anderen en komen zij terug als een zelfverzekerder en blijer kind. Bovendien geven de kampen moed en positieve energie om weer in dromen te geloven en laat het zien dat de toekomst ook iets moois te bieden heeft.

Het organiseren van kamp is een flinke voorbereiding, maar dit is het zo ontzettend waard. We vinden Stichting De Ster een mooie organisatie, die echt iets betekent en verandert in de levens van kinderen.


Deze zomer steunen we samen!

Wat kun jij doen voor Stichting De Ster? Wanneer je voor TeamAnimation werkt heb je op de camping flyers gevonden en het logo van Stichting De Ster al een aantal keer voorbij zien komen op bijvoorbeeld de posters. We helpen Stichting De Ster het hele jaar door met het groter maken van de stichting. Deze zomer doneren we ook voor iedere verkochte cd of knuffel €1,- .

Help jij mee of wil je meer weten? Check de website van Stichting De Ster www.stichtingdester.nl

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!