Stichting De Ster en TeamAnimation

Stichting De Ster en TeamAnimation

2 Minuten
11 Mar 2021

Bij TeamAnimation doen we er alles aan om mensen te ontzorgen, van groot tot klein en daarom ondersteunen wij de Stichting De Ster. Stichting De Ster biedt kinderen en jongeren leerkampen en tijdens deze kampen leren zij over zichzelf, over anderen, met anderen en komen zij terug als een zelfverzekerder en blijer kind. Bovendien geven de kampen moed en positieve energie om weer in dromen te geloven en laat het zien dat de toekomst ook iets moois te bieden heeft.

Het organiseren van kamp is een flinke voorbereiding, maar dit is het zo ontzettend waard. We vinden Stichting De Ster een mooie organisatie, die echt iets betekent en verandert in de levens van kinderen.


Deze zomer steunen we samen!

Wat kun jij doen voor Stichting De Ster? Wanneer je voor TeamAnimation werkt heb je op de camping flyers gevonden en het logo van Stichting De Ster al een aantal keer voorbij zien komen op bijvoorbeeld de posters. We helpen Stichting De Ster het hele jaar door met het groter maken van de stichting. Deze zomer doneren we ook voor iedere verkochte cd of knuffel €1,- .

Help jij mee of wil je meer weten? Check de website van Stichting De Ster www.stichtingdester.nl

Over de blogger
Joëlle Coelingh
Joëlle Coelingh

Joëlle is al sinds 2016 actief voor TeamAnimation. Na drie zomers gewerkt te hebben in Zuid-Frankrijk in verschillende teams en op twee verschillende campings heeft ze zich nu aangesloten bij kantoor. Joëlle heb je misschien al gezien op jouw camping of vakantiepark om foto's of video's te maken.

alle blogs van Joëlle
Vacature bij deze blog
Entertainer op een kleine camping

Entertainer op een kleine camping

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2021