Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Stem op de mascotte ‘Lenny de Vos’!

Stem op de mascotte ‘Lenny de Vos’!

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Allen, verwelkom onze nieuwste vriend bij het altijd gezellige Team4Animation: Lenny de Vos.
Wie? Lenny!

Lenny is een kleine vos uit Vlakland. In Vlakland woonde hij in een héél groot bos tussen de bergen met allemaal kleine riviertjes. Hij vond het erg fijn om lekker vrij te spelen in de natuur! Lenny heeft veel vriendjes uit Vlakland, maar ook in Europa! Hij spreekt ze veel via Facebook en Twitter. In de vakanties ziet Lenny zijn vriendjes in Nederland en Frankrijk altijd. Hij kan dan ook niet wachten tot het zo ver is! Als hij weer naar de campings in Frankrijk en Nederland gaat, is hij altijd reuzeblij iedereen te zien!

Lenny de Vos heeft afgelopen zomer voor het eerst op camping Village de la Guyonnière kennis gemaakt met het daar aanwezige animatieteam en alle kinderen. Één groot feest, veel gezelligheid en veel blije kindergezichtjes volgden, waarmee het succesverhaal rond Lenny de Vos is begonnen. Iedereen is dolenthousiast op Lenny. Toekomstige animatiemedewerkers kunnen aankomende zomer al te maken krijgen met deze allemansvriend. En daarom is het belangrijk dat Lenny door middel van deze blog al wordt voorgesteld aan iedereen.Lookyclub005

Tijdens de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg en de SETT vakbeurs in Frankrijk, werd het nieuwe animatiemerk van Team4Animation al gepresenteerd aan de wereld en geïnteresseerde campings. Zakelijker gezegd is de Lennyclub een nieuw animatiepakket voor campings die een exclusieve eigen uitstraling willen.

Kids VakantieMascotte van het Jaar Award
Bij veel reisorganisaties spelen vakantiemascottes een belangrijke rol in het kinderanimatieprogramma en de vakantiepret. Programma’s met items als dansen, swingen, zingen en op de foto met een mascotte toveren iedere schoolvakantie weer een grote lach op duizenden kindergezichtjes en zorgen voor onvergetelijke vakantieherinneringen. Door te stemmen op de Kids VakantieMascotte van het Jaar Award wordt de allercoolste, gaafste, meest te gekke en gezelligste Kids VakantieMascotte eens extra in het zonnetje gezet. De winnaar van de Kids VakantieMascotte van het Jaar verkiezing wordt op woensdagmiddag 14 januari 2015 bekend gemaakt door Monique Smit tijdens een feestelijk event op de Vakantiebeurs in Utrecht!

Lookyclub001

Laten we er met z’n allen voor zorgen dat Lenny de Vos de aandacht krijgt die hij al heeft verdiend. Het enige wat we van je vragen is om Lenny de Vos aan zoveel mogelijk mensen voor te stellen (contacten van afgelopen zomer?) en ervoor te zorgen dat ze stemmen op onze vriend. Ook kan je natuurlijk zelf meestemmen. Door middel van deze link en een klik op de gele button kan je stemmen op Lenny de Vos. Het kost nog geen minuut!

Namens Lenny de Vos: Dankjewel en een dikke knuffel
…en wie weet geef jij samen met alle kinderen aankomende zomer wel een superdikke highfive aan Lenny !

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!